2777
2789
عنوان

زایمان😱

171 بازدید | 20 پست

کیا بخاطر زایمان قبلیشون که طبیعی بوده و زایمان سختی داشتن دیگه توبه کار شدن!! چون سزارین انتخابی هم دیگه نیست

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سزارینم😒😒

خوش بحالت.کاش منم سز میشدم ولی چرا بعضیها میگن طبیعی بهتر از سزارینه؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
من بخاطر طبیعی دخترخالم که زجر کشیده بود سزارین انتخابی بودم

اینجا توشهر ما اصلا سز نمیکنم مگه دلیله پزشکی داشته باشی

من طبیعی بودم ۳۶ساعت درد کشیدم بعد ک حسابی جون دادم و تنفس بچم کم شده بود اورژانسی سز شدم.😔😔😔😢😢😢دیگه‌توبه کردم.دیگه هرگز تصمیم برای بچه دوم نمیگیرم😐😐😐😔😔

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝

منم طبیعی بودم،،،درد داشت،،جیغ میکشیدم ولی دیگه نه اونجوری که از زایمان طبیعی غول دو شاخ میسازن😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوش بحالت.کاش منم سز میشدم ولی چرا بعضیها میگن طبیعی بهتر از سزارینه؟

من با طبیعی مخالفم فردا پس فردا افتادگی رحم میگیری و همینطور از شکل و شمایل در میاد😅

سز راحته وقتتو کامل میدونی بدون درد اینا میری عمل میشی میای دردم نداری الانم ک سز ها بخیه جذبی هستو و راحته ن اینکه مثل طبیعی یهو نصف شب دردت بگیره 

من طبیعی بودم ۳۶ساعت درد کشیدم بعد ک حسابی جون دادم و تنفس بچم کم شده بود اورژانسی سز شدم.😔😔😔😢😢 ...

چه بد شانسی آوردی ۳۶ ساعت😲وای چه بد دهانه رحمت باز نشده؟منم ۹ ساعت درد کشید م مردمو زنده شدم

من با طبیعی مخالفم فردا پس فردا افتادگی رحم میگیری و همینطور از شکل و شمایل در میاد😅 سز راحته وقتت ...

آره خب واقعا طبیعی قابل مقایسه نیست با سز.ولی انتخابی که نیست😑

آره شنیدم. روز عمل منم سه نفر از شهرستان اومده بودند تهران فقط واسه سزارین انتخابی

تهران انجام میدن؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز