2821
2789
عنوان

تريزومي18

222 بازدید | 14 پست

سلام من تو غربالگري اولم هيچ مشكلي نبود تو ازمايش فقط تريزومي١٨ 1:973 بود كه حالت بينابين زده بود يعني نه مثبت نه منفي بالاي ١٠٠٠ ميزنن lowwrisk يعني براي من چندتا از ١٠٠٠ كمتر بودش رفتم كلينيك ژنتيك بيمارستان صارم گفت چيزي نيست ولي اگه ميخواي ازمايش dna بده يا صبر كن تا غزبالگري دوم ازمايشdna هزينش دو ميليون و هشتصد ميخوام اگه زياد واجب نيست نرم الكي اين همه هزينه كنم فردا هم تازه وقت دكتر دارم كه ازش بپرسم به نظرتون چيكار كنم 

چه راحتي!

واقعا دو میلیون در برابر داشتن ی بچه معلول پولی!

میلیارد باید پای اون بچه خرج کنی !

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ريسكت خيلي پايينه،ارزش نداره بي خودي هزينه كني،ولي غربالگري مرحله دوم رو هفته ١٨حتما انجام بده

خود دكتر ژنتيك هم گفت برو واسه غربالگري دوم اگه خيلي ميترسي بور dna .منم ميگم اگه واجب نيست نرم ٢٨٠٠ چيمون نميشه 

تا غربالگری دوم صبر کن عزیزم بعدشم به نظرم سل فری انجام ندی بهتره چون اگه خدایی نکرده خدایی نکرده مثبت باشه بازم باید امنیو بشی که میشه دو تا هزینه ازمایش دومت رو انجام بده ریسکتم که بالا نیست نگران نباش

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

صبر کن آزمایش غربالگری دوم که هفته ی ۱۵ تا ۱۷ هست رو بده ببین جواب اون چیه!

اگه اون آزمایش هم مشکوک بود برو مشاور ژنتیک راهنماییت میکنه که آزمایش تکمیلی مثل سل فری یا آمنیوسنتز لازم هست یا نه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چه راحتي! واقعا دو میلیون در برابر داشتن ی بچه معلول پولی! میلیارد باید پای اون بچه خرج کنی !

حتما دكتر يه چيزي ميدونه كه ميگه واجب نيست نرو اگه پول واسم مهم بود نميرفتم بيمارستان صارم كه انگار از قيمتاش خبر نداري كلا سوال پرسيدم شما كه مريضي روحي داري لازم نبود بياي جواب بدي الكي استرس بديو حرف مفت بزني

خود دكتر ژنتيك هم گفت برو واسه غربالگري دوم اگه خيلي ميترسي بور dna .منم ميگم اگه واجب نيست نرم ٢٨٠٠ ...

اصلا لازم نيست بري،اينهمه هم هزينه كني،باز اگه ريسك متوسط داشتي ميگفتم چون احتمالش بيشتره انجام بده،ولي براي ريسك پايين واقعا لازم نيست هزينه كني

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
اصلا لازم نيست بري،اينهمه هم هزينه كني،باز اگه ريسك متوسط داشتي ميگفتم چون احتمالش بيشتره انجام بده، ...

اره منم اين حرف شمارو ميزنم حالا فردا هم دكترمو ببينم ايشالا همين حرف شمارو بزنه بهم عزيزم

اولا اگه در غربالگری دوم خدای نکرده مشکوک بشن ،تا بخوای آمینو بدی فرصت برای سقط کم هست، آزمایش سل فری بده حتما ، چرا کار شک دار میکنی ، اومدیم غربالگری دوم هم حد وسط بود میخوای چکار کنی یا خدای نکرده بچه معلول باشه چی؟؟ در ضمن آزمایشگاهی که سل فری میدی اگه جواب بد باشه برات رایگان آمینو سنتز میکنن

پس شده از سایر خرجات بزن برو انجام بده شک نکن

حتما دكتر يه چيزي ميدونه كه ميگه واجب نيست نرو اگه پول واسم مهم بود نميرفتم بيمارستان صارم كه انگار ...

شما که نمی خوای بری لازم نبود بیای بپرسی! 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز