2777
2789
عنوان

بیماری دست و پا و دهن در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 25 پست
من پسرم دو بار گرفت. مثل آبله مرغونه... دكتر براي دهنش كه سر بشه شربت معده داد!!! چون ظاهراً دهنشون ...

راهی نیست بشه راحتترش کرد خیلی اذیت نشه

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهی نیست بشه راحتترش کرد خیلی اذیت نشه

والا زياد يادم نمياد... الان پسرم 9 سالشه... ولي فكر كنم بايد مثل آبله مرغون خنكي بهش بدي... هندوانه و خيار و خاك شير... البته مواظب باش سرديش نكنه... زودتر از آبله مرغون خوب ميشه... ولي خب جاش يه كم ميمونه تا خوب شه...

فقط یه پماد داده با شربت دیفین هیدرامین

دیفن هبدرامین ندیا تو رو خدا . ی نوزاد ۵ ماهه پریروز من مطب دکتر بودم دیفن هیدرامین خورده بود تشنج کرده بود دور از جون دختر شما

پسرم تاج سرم.کاربر قدیمیم به لطف نی نی یار قطع شدم
دیفن هبدرامین ندیا تو رو خدا . ی نوزاد ۵ ماهه پریروز من مطب دکتر بودم دیفن هیدرامین خورده بود تشنج ک ...

ای خدا نمیدونم چیکار کنم 

ای خدا نمیدونم چیکار کنم 

من پریروز مطب دکتر امیرسالاری بودم‌درشت زده بود داروهای ممنوع یکیش همین بود حواست باشه ی دکتر دیگه ببر

پسرم تاج سرم.کاربر قدیمیم به لطف نی نی یار قطع شدم
تب کردش بعدش تمام دست و پاش و دور دهنش دون دون شد لای انگشاشم پر شده 

منم یه بار تو حاملگی از برادر زادم این بیماریو گرفتم .خیلی بد بود تا یه هفته نمیتونستم غذا بخورم .بعد یکی بهم گفت که به خاطر گرمیه، روزی سه  لیوان شربت خاکشیر بخور.خدا خیرش بده .خیلی ام زود اثر کرد و خوب شدم.

خانم .دخترتون چقدر طول کشید تا خوب بشه .من دخترم چهاروزه بیماری رو  گرفته .کلافه شدم.خودش خیلی ...

سلام خانومی دوهفته طول کشید ولی تمام دست و پاش پوست پوست شده پوستش کنده میشه حتی لای انگشتاش.دختر شما چقد دونه زده دستو پاش.من دکتر یه پمادداد واسه خارش میزدم دائم

سلام خانومی دوهفته طول کشید ولی تمام دست و پاش پوست پوست شده پوستش کنده میشه حتی لای انگشتاش.دختر شم ...

دخترم محل پوشکش پرشده .دست وپاش بیشتر شبیه لک شده .توی گلوش خیلی زده.فقط پماد اسیکولوویر دکتر دادگفت.دوهفته خیلللللللیه

دخترم محل پوشکش پرشده .دست وپاش بیشتر شبیه لک شده .توی گلوش خیلی زده.فقط پماد اسیکولوویر دکتر ...

ببین دائم بهش اب لیمو شیرین بده هرچی ادرار کنه براش بهتره دختر من خیلی خفیف بود پسرخواهرشوهرم خیلی زیاد زده بود پوست پاش ودستش کلن یه لایه رف