2821
2789
عنوان

لک لانه گزینی

29411 بازدید | 31 پست

سلام‌ خیلی نگرانم لطفا اگه کسی اطلاعی داره کمکم کنه من هنوز ۲ روز ب پریودیم مونده امروز روز ۲۶ سیکلم (سیکلم ۲۸ روزس)  ۲۴ سیکل آز خونم با بتای ۳۷۰ مثبت شد

دیشب دل درد پری داشتم و صب لکه ترشح قهوه ای دیدم این طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اق چرا نواربهداشتیتو گذاشتی حالمون بهم خورد .باش توحامله ای فقط

خانوم نوار نیست این و پد روزانس اینجا هم تاپیک سوال و جواب شما میتونی تشریف نیاری

عزیزم لک لانه گزینیته.تا 2 روز هست.اگه دیدی داره زیاد میشه همراهشم درد هست برو دکتر.

مرسی ک شما جواب دادید و بدتون نیومد زیاد نیست فقط همین بوده تا الان ولی دردی مثل درد پری میاد و‌میره

بنظرم برو دکتر ..لک لانه گزینی قبل اینکه ازمایش مثبت بشه اتفاق میوفته

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
بنظرم برو دکتر ..لک لانه گزینی قبل اینکه ازمایش مثبت بشه اتفاق میوفته

میرم دکتر بعد از ظهر اخه من خیلی زود فهمیدم قبل پریودی روز ۲۴ سیکلم فهمیدم امروز ۲۶ سیکل و ۲ روز دیگه موعد پریودیمه

میرم دکتر بعد از ظهر اخه من خیلی زود فهمیدم قبل پریودی روز ۲۴ سیکلم فهمیدم امروز ۲۶ سیکل و ۲ روز دیگ ...

انشالله چیزی نباشه  استراحت کن و استرس نداشته باش مبارکه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
مرسی ک شما جواب دادید و بدتون نیومد زیاد نیست فقط همین بوده تا الان ولی دردی مثل درد پری میاد و‌میره

نگران نباش.منم مثل شما لک شدم تا دوروز الان تو هفته 8 بارداریم.درد پریودی هم طبیعیه چون نزدیک پریودت هستی

تمام زندگیم همسرم...❤
خانوم نوار نیست این و پد روزانس اینجا هم تاپیک سوال و جواب شما میتونی تشریف نیاری

من تشریف برده بودم 😧😧😧😧😧

خدا بهترین میوه رو از بهشت برام‌چیده😍😍😍❤❤شدم ۶۰ 😝😝😝😝.هدف بعد ۵۷ تاعید هم ثابت بمونم 😍😍😍😍
عزیزم شما چجوری فهمیدی بارداری که ازمایش دادی منم روز ۲۴ سیکلمم یکم زیر دلم تیر میکشه این ماه هم دار ...

من آی یو آی کردم و بی بی هاله انداخت اول آز دادم مشکوک بود ۳ روز بعدش آز دادم مثبت شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز