2777
2789
عنوان

دليل سقط من چي بوده ؟

121 بازدید | 14 پست

سلام بنظرتون برم دكتر تمام ازمايشات رو براي سقط مينويسه ؟ خيلي نگرانم قبل از بارداريم يه دوره لتروزول خوردم و يع دوره كلومفين قبلش ممكنه براي اينا باشه 

بهم گفتند ساك خاملگي پايينه در هفته ٦ و بعد سقط شد همش دنبال دليلم 

شما چقد بعد رفتيد دكتر من تا يكشنبه دكترم نيست و تازه از بيمارستان اوندم نميدونم دير نيست تا يكشنبه برم دكتر 

شما چقد بعد باردار شديد ؟ درد پا طبيعيه؟ 

البته تيروييد كم كارم در بارداري داشتم كه از هفته پنجم و قرص خوردم 

كلافه شدم همش از سقط مجدد و باردار تشدن ميترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سقط داشتم اونم تو ۲۰ هفته. یچیز عادیه و هیچ نترس. ترس خودش بده رو خودت کار کن هر وقت اروم شدی اق ...

دهانه رحمت باز شد بیست هفته؟

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
با امپول و قرص فشار اره

من کیسه ام هجده هفته پاره شد😯😯

منم با قرص میزو و فشار بچم اومد..

الان باید اقدام کنم میترسم..پیش بهترین دکترا هم رفتم دلیلی پیدا نکردن براش...

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
خیلی بده. انشااله بعدی. چند ماهه سقط کردی

الان شش ماه شده

[QUOTE= 73649306 ]منم تو هفت هفته عید سقط داشتم آزمایش هام همه خوب بود دلیلش آب وهوا وای فا.... اینا ...

منم یکسال ونیم دوا و درمان کردم هشت ماه دیگه دوا نخوردم طبیعی باردار شدم که اینجوری شد الان یه ماه دوباره دارم میرم دکتر این سری فولیکول غالب داشتم hcgزدم ولی امروز پریود شدم...