تو طب سنتی دکتر خیر اندیش میگه ریزش مو به هیچ وجه عادی نیست و نشونه کمبود ویتامین و پروتئین و املاح بدن مادر هست که اگر تغزیه خوبی داشت ریزش نمیگرفت..
شاید کم خونی علت ریزش باشه که شیر دهی و خونریزی های زن باعث تشدید ماجرا میشه..
استارتر
ناشتا مویز بخور.. صبحانه ارده و شیره بخور... ۱۴ تا بادام درختی طی روز عین آدامس بجو تا جذب بزاقی داشته باشی و ویتامین ب موجود در بادام به موهات برسه..سبزی خوردن و اسفناج حتما تو وعده های غذاییت باشه.. روزی سه لیوان شیر همراه شیره انگور و یه مقداری دارچین مخلوط کن هم خوش طعم میشه هم برای بدنت خوبه.. روزی یه مشت پسته بخور.. آبگوشت سه بار در هفته بخور.. روری سه تا خرما بخور اگر کم خونی باشه از بین بره..تخم مرغ طبیعی و روغن کنجد و کره گوسفندی بخور.. کبک و بلدرچین .. میوه متنوع بخور.. آش و حبوباتی که نفخش رو گرفتی بخور که بچه اذیت نشه..
تا میتونی به خودت برس..
خواهر منم ریزش مو داشتم موهایی داشتم که عالم و آدم حسادت میکردن بهم.. اگر قیچی به موهام میخورد شوهرم خودشو میکشت اما بعد ازدواج و تو بارداری و شیر دهی ریزش گرفتم همه الکی از رو بی اطلاعی گفتن عادیه.. یه بار دکتر رفتم چیز خاصی نگفت دنبالشو نگرفتم... دو سوم موهام ریخت و شدم عین زنهای عادی و از اون گیس آنچنانی هیچی نموند.. هفته ها تو گوگل سرچ کردم تا فهمیدم یکی از دلایل ریزش مو میتونه تیرویید باشه که بعضیا میگیرن.. آز دادم دیدم بله تیرویید گرفتم...توام به خودت برس و برو دکتر یه آز بده.. به گفته دکتر اعتماد نکن اعداد و ارقام برگه آز رو بیار تو نی نی سایت بچه ها برات تحلیل کنن..چون به منم الکی دکتر گفت تیروییدت بد نیست خودم گیر دادم دیدم تو حد نورمال هست ولی خوب نیست حالا که دارو میخورم ریزشم قطع شده ..