2789
عنوان

چله سوره جن

30629 بازدید | 40 پست

سلام خانما میخواستم ببینم کسی این چله رو گرفته ؟ و حاجت گرفتین ؟ 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
حالا چرا سوره جن

واسه بخت گشایی 

من چله های سوره یس ، طه ، حشر ، مریم گرفتم اما حاجت نگرفتم 

بار ها و بارها هم حديث کسا 

و زیارت ال یاسین خوندم ، نادعلی خوندم نشده 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واسه بخت گشایی  من چله های سوره یس ، طه ، حشر ، مریم گرفتم اما حاجت نگرفتم  بار ها و بار ...

شاید واقعا وقتش نشده

شاید یه مشکلی هست،بگرد پیداش کن

همیشه که دعا جواب نمیده، باید خودت هم یه حرکتی بزنی

برا احضار جن شنیده بودم چله ی این سوره رو میگیرن...مطمئنی؟

نه عزیزم اگه فوایدش رو توی نت سرچ کنی نوشته برای دفع طلسم و سحر و جادو 

والا چون اسمش ترسناکه می ترسم بخونم ، میخوام ببینم کسی خونده چیزیش نشده ؟ 😥

نه عزیزم اگه فوایدش رو توی نت سرچ کنی نوشته برای دفع طلسم و سحر و جادو  والا چون اسمش ترسناکه ...

همینجا چن نفر بهم گفتن برا بخت گشایی خوندن جواب داده 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
برا احضار جن شنیده بودم چله ی این سوره رو میگیرن...مطمئنی؟

وا گلم سوره قران برا احضار جن 😑😑😑 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
شاید واقعا وقتش نشده شاید یه مشکلی هست،بگرد پیداش کن همیشه که دعا جواب نمیده، باید خودت هم یه حرکت ...

نمی دونم شاید زمانش نرسيده، ولی من همه سعی خودمو کردم که تو زندگیم تغییر بدم ، اخلاقم رو بهتر کردم ، مهربون تر شدم ، کلاس رفتم ، لباس های شیک تری انتخاب کردم ، اشپزی تمرین کردم و .... ولی نشده که نشده 

وا گلم سوره قران برا احضار جن 😑😑😑 

عزیزم شما همچین تایپکی زده بودین دذسته ؟ خوندی ؟ حاجت گرفتی ؟ 

همینجا چن نفر بهم گفتن برا بخت گشایی خوندن جواب داده 

من توی کتاب دکتر  رستمی خوندم منبع هم گفته بودن حديث از پیغمبر اگه اشتباه نکنم 

عزیزم شما همچین تایپکی زده بودین دذسته ؟ خوندی ؟ حاجت گرفتی ؟ 

من تاپیک زده بودم کسی جوابمو نداد بعد تو تاپیکهای دیگه از دخترا شنیدم یکی گفت بعد دو ماه یکی بعد شش ماه ازدواج کرده بودن میگفتن این سوره هر طلسم و بستگی اینا رو باز میکنه من هنوز شروع نکردم عزیزم چون خودم یه سری ختم دارم وقت نمیکنم فعلا