2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خالم سومی رو هم حاملس اولیش ۶ سالشه دومی هم ۳ سالشه😶😶😶الانم خودش ۴ ماهشه همه بهش کلی غر زدن� ...

طفلکی

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

سلام برای بچه دار شدن حتما مطمین باشید که میتوانید در طول زمان نوزادی و کودکی و جوانی و ازدواج و .... برایش یه زندگی شرافتمدانه مهیا کنید و مهمتر از ان اینکه مطمین شوید میتونید برای تربیت کردنش وقت کافی بذارید یا نه

من در فکر دوميم

فکر کنم به اطرافیان ربطی نداره این مسئله مگه قراره نونشو بدن

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊

من دیگه 35 سالنه چقدر صبرکنم تنبلیم دارم همینجوری تخمدانم کم کاره چند سال صبر کنم؟ اصلا موندم به خدا خیلی دلم بچه میخواد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نه بابا خودش خیلی خوشحاله میخواست ...  منو -زن داییمو -اون دختر خالمو-عروس خالم همزمان حامله ه ...

زن داییت چند سالشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design