2777
2789
عنوان

بهترین روش برای از بین بردن موهای زاید

| مشاهده متن کامل بحث + 126459 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید برای موهای زائد اول برید آزمایش هورمونی بدید بعد اگر مشکلی بود که درمان میکنید با دارو بعد لیزر ...

من دادم آزمایش مشکل نداشتم. بعد رفتم یک دکتر دیگه گفت تو باید یک نوع دیگه لیزر بری. دیگه نرفتم

منم خعلی پشمالو بودم الان میرم لیزر فووووق العادس بیکینو زیر بغل پاهاو دستام مثل بدن بچه ها شده خیلییییی خوبه به همتون پیشنهاد میکنم برین.فقط برا صورتو جاهایی  ک موهاش کلکیه نرین من پشت کمرمو رفتم زیاد شد ولی بقیه بدنم عااااالی شد خیلی میارزه واقعا.

من نه روم میشه لیزر برم نه روم پیشه اپیلاسیون برم خواهرم قول داده دست و پامو اپیلاسیون کنه ببینم حوصله ش میکشه یا ن😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
من همیشه میرفتم ارایشگاه اپیلاسیون فکر میکردم بهترین راه همینه! تا‌وقتی دوستم بهم واجبی رو معرفی ک ...

صورتتو واجبین گذاشتی؟

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
بچه ها ی سوال اگه بعد اتمام جلسات نریم واسه شار ژ دوباره همه موها درمیاد مثل روز اول؟؟؟ یعنی لیزر م ...

مطمعن باش مثل اول نمیشه.ولی خب در میان .٨جلسه باید هررررماه سروقت بری.بعدشم تا ٢سال هر۶ماه یه بار بعدشم تا۴سال هرسالی یه بار باید بری بعد دیگه تمومه ولی راحتتتت میشیا

یکجا دم خونمون بیکینی رو بهت عینک. و دستگاه میده خودت بزنی

چ جالب😃

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
من نه روم میشه لیزر برم نه روم پیشه اپیلاسیون برم خواهرم قول داده دست و پامو اپیلاسیون کنه ببینم حوص ...

منم همینطور بودم یه جلسه رفتم روم باز شد روزی هزار نفرمیرن پیششون برا لیزر پس عین خیالت نباشه برو لیزر حالشو ببر