2777
2789
عنوان

اکثرا شوهرم ....

498 بازدید | 43 پست

اکثر وقتا بیرونه اینروزا با دوستاش میرن مراسم  عزاداری ماه صفر تا 3 شب. یا میرن استادیوم فوتبال یا زمین فوتبال یا سرکاره کلا در روز شاید 2 ساعت نهایتا ببینمش . چکار کنم  امقد با دوستاش نگرده؟ حتی التماسشم کردم که نرو ولی 4 ساله ک همینطوره عوض بشو نیس دیگه خستم شد از تنهایی خانوادمم یه استان دیگه ن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا التماس کردی بدتر میکنه حالا

مردا برعکس عمل میکنن از بس بچن

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
قسم چيه تهديدش كن

چه تهدیدی؟ والا چندبار تهدیدم کردم که ب میگردم شهر خودمون اما فایده نداره همش میگه مگه من چقد میرم مگه نباس تفریح داشته باشم ؟ یا میگه این مراسما*عزاداری* رو همیشه میرفتیم ما الانم میریم ..  رو روال قبلشه فقط منم ک از دوستا و خانواده م جدا شدم و موندم تنها تو خونه با شوهری ک همش بیرونه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اصولا وقتی التماس کسی رو می کنی معلومه محل نمیذاره بهت!!!    

خب چکار کنم گلم؟ 

دوست پیدا کن با اوناوقت بگذرون ب شوهرت زیاد نرس (کار سازه)

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
چرا التماس کردی بدتر میکنه حالا مردا برعکس عمل میکنن از بس بچن

اتفاقا یبار برعکس عمل کردم گفتم برو با دوستات بیرون و... دیدم که کیف کرد ذوق مرگ شد بعد دیگه ندیدمش 

چه تهدیدی؟ والا چندبار تهدیدم کردم که ب میگردم شهر خودمون اما فایده نداره همش میگه مگه من چقد میرم م ...

يه دوس پيدا كن توام باهاش برو استخر برو بازار برو بچرخ توام عشق و حال كن برو هيئتون 

دوست پیدا کن با اوناوقت بگذرون ب شوهرت زیاد نرس (کار سازه)

کو دوست؟ از کجا پیدا کنم کسی بام دوست نمیشه