2777
2789
عنوان

بدبیارییییییی😣😣😣

112 بازدید | 18 پست

بچه ها ما همش تو زندگی بدمیاریم ضرر مالی میدیم یا یکی کلاهمونو برمیداره یا تصادف شدید میکنم دارو ندارمون به باد رفت چرا اینجوری میشه بقران قرون تا قرونه پولمون حلاله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بلاهم نزدیک دوهفته سرما اومده،بالاخره با هزار بدبختی شوهرمو فرستادن تهران به محض اومدن ما گوشی من ال سی دیش سوخت ،برادرشوهر مجردم تصادف کرد چون سنی نداره شوهرم همیشه حامیشه و یه عالمه پول جریمه دادیم که البته خدای بالاسرم شاهده اصلا ناراحت نشدم داداشش مثل داداش خودمه،بعدش گوشی شوهرمو از تکیه نیاوران زدن و بعد ماشینمون خراب شد و بعد...تا اینکه همش اسپند دود کردمو صدقه کنار گذاشتم تموم شد خداروشکر

ماهم کل سرمایه مون رو دونفر قبل عیدبالا کشیدن و بدبختمون کردن کلی زیر بدهی و قرض رفتیم .انشاله ب زمی ...

وای وای بخدا ماهم دیگه جون نداربم بلند شیم زندگی واسمون شده جهنم

این بلاهم نزدیک دوهفته سرما اومده،بالاخره با هزار بدبختی شوهرمو فرستادن تهران به محض اومدن ما گوشی م ...

ماله ما ضررامون ۳۰ ۴۰ میلیون به بالاس بخدا خسته شدم دیکه از دره و دیوار میباره

خداخودش جور. میکنه ایشالا ولی صدقه معجزه میکنه،اون دو هفته خیلی اذیت شدیم چه جانی چه مالی دیگ دیوونه شده بودیم

استارتر مانزدیک سیصد میلیون یعنی کل زحمتی ک شوهرم از ۱۵سالگی ک کار کرده تا الان ب باد رفت و بالاکشیدن .بنطرم یکم بی تجربگی و سادگی کردیم از خودم وهمسرم متعجبم بخاطر اشتباهوتمون 

۹ماه هست ک خون دل میخوریم😢

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
استارتر مانزدیک سیصد میلیون یعنی کل زحمتی ک شوهرم از ۱۵سالگی ک کار کرده تا الان ب باد رفت و بالاکشید ...

وای توروخدا چقدر سخت مام نزدیک ۱۰۰تومن به باد دادیم الانم بدهکاریم ولی اصلا نمیدونم چی قراره بشه همش ازربی عرضگی شوهرم بود این انفاقا