2777
2789
عنوان

مهدکودک خوبه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11582 بازدید | 49 پست
براش کتاب بگیر باهاش پارک برو بازی فکری و...بگیر بهتره تاتومحیط مهدبره من مجبورنبودم هیچچ وقت بچه ها ...

همه این کارهارو کردم ولی واقعا وقت و انرژی زیاد میخواد منم یه بچه دیگه دارم کوچیکه باید بهش برسم 

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه این کارهارو کردم ولی واقعا وقت و انرژی زیاد میخواد منم یه بچه دیگه دارم کوچیکه باید بهش برسم&nbs ...

اره انرژی که زیادمیبره ولی یه جورایی خیالت راحته 

بتونی یک دوروز توهفته بذاری هم بدنیست فصلی که مریضی کمترباشه

مهدي كه همه خونواده ها سطح خونوادگي و تحصيلات بالايي دارن كه اينطور نيست مربي ها حواسشون هست

درضمن بچه خيلي از چيزارو از سي دي و فيلم ياد ميگيره

پسر من سنش كه كم بود از باب اسفنجي كلمه بي مغز رو ياد گرفته بود 

ببين دوست عزيز چه مهد بزاري چه نزاري بچت ميره مدرسه كه كنترل اون محيط خيلي سخته و خيلي چيزا ياد ميگيره

حتي مدارس عالي

خداروشكرپسر من كلمه بد تا حالا ياد نگرفته 

اره انرژی که زیادمیبره ولی یه جورایی خیالت راحته  بتونی یک دوروز توهفته بذاری هم بدنیست فصلی ک ...

الانم بدترین فصله همش سرما خوردگی وزکام گرفتن مردم

مهدي كه همه خونواده ها سطح خونوادگي و تحصيلات بالايي دارن كه اينطور نيست مربي ها حواسشون هست درضمن ...

همینطوره 

باید مثبت نگر باشیم

مهدي كه همه خونواده ها سطح خونوادگي و تحصيلات بالايي دارن كه اينطور نيست مربي ها حواسشون هست درضمن ...

من اصلا دلم به مهدراضی نیست .همیشه حسرت میخوردم که اگه توخونه بودم هیچ وقت بچه هامو مهدنمیفرستم همون پیش دبستانی هم که میرن کلی مهارت یادمیگیرن من توخونه باهاشون کارمیکنم .درحدبازی نه اهرم فشار .

من اصلا دلم به مهدراضی نیست .همیشه حسرت میخوردم که اگه توخونه بودم هیچ وقت بچه هامو مهدنمیفرستم همون ...

نظر شما محترمه دوست عزيز

من اگه به عقب برگردم دوباره مهد مينويسمش چون خودم نميتونم تمام كارا و مهارتهايي رو كه تو مهد بهشون ياد ميدن رو بهش ياد بدم

چون دو بر ما اصلا بچه نيست پسرم تنهاست اما تو مهد كلي دوست پيدا كرده 

چون خونه باشه بيشتر دوست داره تلويزيون ببينه يا ايكس باكس بازي كنه  ومن اينو دوست ندارم

سال اول كه ميزاري خيلي مريض ميشن اما بعدا بدنشون مقاوم ميشه به هرحال شما نميخاي بزاريش پيش دبستاني

بچه من دو سالشه. الان باردارم میخوام بعد زایمان روزی دو ساعت بزارمش مهد و واسه اون یکی هم دو ساعت در روز پرستار بگیرم که بتونم برم باشگاه. به نظرت بچه دو ساله خوبه بزارم مهد؟ یا زوده؟

یعنی بچه هایی که مریضنو نمیفرستن خونه که بقیه نگیرن؟ 

مطمئنا بچه مریض رو حتی پدرو مادرش دلشون نمیاد بفرستن می‌ذارم خونه بمونه استراحت کنه

ولی بدن بچه های دیگه هم مقاوم میشه

بچه من دو سالشه. الان باردارم میخوام بعد زایمان روزی دو ساعت بزارمش مهد و واسه اون یکی هم دو ساعت در ...

پرستار رو حتما تو خونتون دوربين بزاريد

به نظرم دوسال زوده از نظر روانشناسي هم سه سال تمام بشه بعد مهد 

مادرتون يا مادرشوهرتون نميتونن دوساعت بچه هارو نگه دارن تا شما باشگاه بريد؟

بچه من دو سالشه. الان باردارم میخوام بعد زایمان روزی دو ساعت بزارمش مهد و واسه اون یکی هم دو ساعت در ...

ازپوشک گرفتینش ؟

دوساله کوچیکه ولی روزی دوساعت خوبه شماهم به کارات برسی