2777
2789
عنوان

مهدکودک خوبه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11582 بازدید | 49 پست

نترس هیچ حرفی یادنمیگیره مگه مربیشون میذاره به حرفشون گوش نده ایوای بچه مریض میشه ال میشه بل میشه بذاری هم برااون خوب میشه یه عالمه چیز یادمیگیرع هم خودت به برنامهات میرسی

بچه در آخر از پدرو مادرش مُهر تایید برا رفتارش میگیره، بعد هم تو مهد خوب حرف بد کجا بود؟؟؟؟

همینو بگو  حتما بعضیا خودشون حرف بد میزنن میندازن گردن بچه های مردم خخخخ

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمایی که مهد گذاشتین بچتون مریضی چیزی نگرفت از بقیه مثلا سرماخوردگی....؟  منم میخوام بزارم مامانم هی دخالت میکنه که نذار مریض میشه. میگه پاییز که فصل بدیه زمستونم هیچی...  تابستان هم گرمه... گفتم پس دیگه چی موند...

مهد پسرم بچه هايي كه دست بزن دارن يا پرخاشگرن رو اخراج ميكنه

چه خوبه 

میگم چطور میشه روی مربیان نظارت کرد؟

شمایی که مهد گذاشتین بچتون مریضی چیزی نگرفت از بقیه مثلا سرماخوردگی....؟  منم میخوام بزارم ماما ...

آره مریضی هم هست ولی بعدش بچه قوی میشه 

شمایی که مهد گذاشتین بچتون مریضی چیزی نگرفت از بقیه مثلا سرماخوردگی....؟  منم میخوام بزارم ماما ...

سال اول كه ميزاري خيلي مريض ميشن اما بعدا بدنشون مقاوم ميشه

به هرحال شما نميخاي بزاريش پيش دبستاني

مثلا مهد پسرم همه حاش دوربين داره يه مدير عالي و با سابقه داره هر كلاس هم دو تا سه تا مربي دارن  ...

دوربین عالیه بهترازاین نمیشه

مهددرصورتی که شاغل باشی مجبورباشی وگرنه بهترینشونم عیبهاش زیاده

شاغل نیستم ولی بچه ام رو سختمه سرگرم کنم همش تلویزیون و موبایل گرفته

چه عیبایی داره مثلا؟

بنظرم از توخونه نشستن و موبایل بدستی بهتره مهدِ خوب بذارش آموزشی...چیزمیز یادبگیره

براش کتاب بگیر باهاش پارک برو بازی فکری و...بگیر بهتره تاتومحیط مهدبره من مجبورنبودم هیچچ وقت بچه هامو مهدنمیذاشتم هیچ کس مثل مادر پدرومحیط خونه نمیشه

تو اين دوران كه اغلب بچه ها تك فرزند هستن روانشناسا توصيه ميكنن كه حتما بچه هارو مهد بزاريد تا هم روابط اجتماعيشون بالا بره هم استعدادشون كشف بشه و چيزاي جديد ياد بگيرن

بچه نياز به همبازي داره پدر و مادر هرچقدر هم با بچه بازي كنن بازم كمه

خيلي از بچه هايي كه تو مهد پسرم هستن مادرشون خانه داره