2777
2789
عزیزم یه تاپيک بزن بیایم اونجا یادت بدیم تو این تاپيک نمیشه 

باشه عزیزمم ممنون ملیسا

یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست داشتم مثلا چندماه یکبار دورهمی بود همه کاربرا میومدن، عالی میشد😍😍

پس باید یه تعاونی بزاریم😁

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

چجوری بعضی کاربرا معروف میشن که همه میشناسنشون😓منم اکثرا اینجا پلاسم کسی منو نمی‌شناسه به جز عده ای😪😒😐😑چرا؟

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

@تخمه    

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم
وقتی تو صدام میزنی هاا اصلا کیف میکنم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘خیلی بامعرفتی 💜💜💜💜ولی من ندیده ...

قربونت برم منم خیلییی دوستت دارم حتما یه بار عکسمو برات میذارم تا بتونی بعدش تصورم کنی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
وقتی تو صدام میزنی هاا اصلا کیف میکنم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘خیلی بامعرفتی 💜💜💜💜ولی من ندیده ...

بهت درخواست دوستی دادم قبول کن تا بریم اینستا برات عکس بدم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜