2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم شکست  انگار غرورم له شد  میدونم هیچ حسی به من نداره و هنوز عاشق اون کره خره

میدونم عزیزم من دوست پسرم کلی دخترو فالو کرده اتیش گرفتم وای ب حال شما ک شوهرته بفهمه ک فهمیدی غلط کرده عکس اونو لایک میکنه دختررو بلاک کن معنی نداره بگو خودت دوس داری من ی پسررو لایک کنم اونم اگه دوست پسر قبل ازدواجم باشه روو بهش نده

میدونم عزیزم من دوست پسرم کلی دخترو فالو کرده اتیش گرفتم وای ب حال شما ک شوهرته بفهمه ک فهمیدی غلط ک ...

تو رو خدا باهام حرف بزن 

من کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم 

دست و پاهام داره میلرزه 

این همه عاشقتم عاشقتم همش دروغ میگفت

تو رو خدا باهام حرف بزن  من کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم  دست و پاهام داره میلرزه&nbs ...

وای عزیزم ببخشد من الان دیدم دیشب خوابم برد شرمنده ببین کار شوهرت اصلا درست نیس عکسای اونو لایک میکنه اینم ک میگن بابا اینستا عادیه از نظر منم نیست دلیل نداره اونو فالووو کرده عکساشم لایک میکنه باهاش حرف بزن بگو زنیکه رو بلاک کنه شاید دختره نمیدونه این متاهله جلوش وایسا حالا اگه دختررو نمیشناخت بازم سخت بود ولی این ک قبل دوست بودن باهم ممکنه خطرناک باشه برا زندگیت سر سری ولش نکن نمیخوام استرس بهت بدم ولی بیخیالشم نمیشه شد

چشم عزیزم  ممنونم که هستی

سلام عزیزم من پرسیدم برات گفتن تنها راهت اینه ک اینستا شوهرتو هک کنی نمی دونم بلدی یا نه ولی باید ی اینستا با شماره شوهرت نصب کن روو گوشیت باید بدونی کدوم شمارش اینستا نصب کرده گوشی شوهرتم کنارت باشه وقتی نصب کردی شماره کد میاد ب گوشی همسرت اون کدو وارد گوشی خودت کن سریع کدو از گوشی شوهرت پاک کن ک میفهمه هکش کردی بعدش هرچی چت کردن باهم متوجه میشی البته اگه دوس داری این کارو کن بعضی وقتا ندونستن بهتر از دونستنه نمیخوام زندگیت بهم بخوره خدای نکرده ولی اگه نصب کردی اسکیرین بگیر ازش چون اگه نکنیم خدای نکرده ممکنه دختره خراب شه روو زندگیت خودت تصمیم درست بگیر عزیزم خدا کمکت کنه

سلام عزیزم من پرسیدم برات گفتن تنها راهت اینه ک اینستا شوهرتو هک کنی نمی دونم بلدی یا نه ولی باید ی ...

سلام دوست عزیزم 

ممنونم که پیگیر بودی عزیزم خدا اجرش رو بهت بده 

چشم عزیزم هکش میکنم

از اونروز تا حالا زندگیم شده استرس و گریه

سلام دوست عزیزم  ممنونم که پیگیر بودی عزیزم خدا اجرش رو بهت بده  چشم عزیزم هکش میکنم از ...

نگران نباش عزیزم اکه میبینی ممکنه حالا بدتر بشه هکش نکن بعضی وقتا بی خبری بهترین خبره واقعا جات نیستم خیلی سخته خدا کمکت کنه عزیزم