2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 27 پست

موقع پریودی خودتو با آب نشور تا حد امکان

از پوشکای مشبک استفاده نکن 

لباس زیر نپوش اگه نمیتونی هم ه روز عوضشون کن و با صابون و اب گرم بشورشون و بزار جلوی نور خورشید تو خونه خشکشون نکن

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
واسه عفونت عنبرنسابقیشم بروطب سنتی خیلیاباطب سنتی نتیجه گرفتن

عنبر نسا استفاده کردم عسل کوهی سرکه بتادین همش ولی خوب نمیشم

تا یه ذره بهتر میشم دوباره پریود میشم که بعدشم دوباره شدید میشه عفونت

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم اگه وقتی نوار بهداشتی گذاشتی خارش میگیری نه خارش شدید احتمالا از نوار بهداشتی هست امتحان کن چندماه استفاده نکن تو پریودی سعی کن زیاد خودتو نشوری و حتما خودت رو خشک کن بعضی ها چون تو پریودی نوار هست خشک نمیکنن خودشون رو ولی حتما خشک کن در ضمن اصلا از دستمال توالت های عطر دار استفاده نکن موقع استفاده از شامپو سر بدنت رو عقب تر بگیر و ابکشی کن سرتو

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍
موقع پریودی خودتو با آب نشور تا حد امکان از پوشکای مشبک استفاده نکن  لباس زیر نپوش اگه نمیتون ...

باشه پس دیگه مشبک نمیذارم معمولی بذارم بهتره؟

لباس زیر اصلا نمیپوشم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
باشه پس دیگه مشبک نمیذارم معمولی بذارم بهتره؟ لباس زیر اصلا نمیپوشم

آره گلم معمولی بهتره من خودم دو سه بار از مشبک استفاده کردم خارش شدید گرفته بودم

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
عزیزم اگه وقتی نوار بهداشتی گذاشتی خارش میگیری نه خارش شدید احتمالا از نوار بهداشتی هست امتحان کن چن ...

ممنون عزیزم

باشه حتما رعایت میکنم بعضی از اینا رو رعایت نمیکردم بهش فکر نکرده بودم

مرسی که وقت گذاشتی تایپ کردی واسم

انشاالله هرچی دلت میخواد خدابهت بده

مرسی از همتون😗😗😗😗😗

باشه پس دیگه مشبک نمیذارم معمولی بذارم بهتره؟ لباس زیر اصلا نمیپوشم

اره من یکسال همش عفونت داشتم تا مشبک گذاشتم.کنار بعد چندماه خوب شدم 

ممنون عزیزم باشه حتما رعایت میکنم بعضی از اینا رو رعایت نمیکردم بهش فکر نکرده بودم مرسی که وقت گذا ...

مرسی عزیزم همچنین گلم امیدوارم زود زود خوب بشی. 🌹🌹🌹

اره من یکسال همش عفونت داشتم تا مشبک گذاشتم.کنار بعد چندماه خوب شدم 

من یه بیست تابسته شو دارم تو خونه😅

برم پس بدم معمولی بگیرم پس😐

مرسی عزیزم همچنین گلم امیدوارم زود زود خوب بشی. 🌹🌹🌹

❤❤❤

من یه بیست تابسته شو دارم تو خونه😅  برم پس بدم معمولی بگیرم پس😐

اره حتما عوض کن ضرر نمیکنی...توکه زود به زود عوض میکنی  پس معمولی برات مشکی ایجاد نمیکنه 

آره دکترهم گفت باز باید بیای این مشکلش به کنار  همیشه عفونتی ام و بو میده قسمت بیکینیم اینقد ...

نه عزیزم‌ شورت حتما بپوش چون عرق میکنه ولی یه شورت نخی و گشاد بپوش که خیلی چسبان نباشه

و این کارو حتما بکن تو فصل پاییز و زمستون اونجا رو گرم نگه دار

شلوار گرم. چندتا شورت گرم خیلی کمک میکنه