2777
2789
مگه مهدها قاطی ان؟ جدا نیستن مگه ؟

دخترم در این مملکت اسلام پرور مهدکودک ها قاطی ها بودن تا حالا. بعد از مهد کودک از دوره ابتدایی از هم جدا می شن و همه تو کف هستن تا برسن به دوران دانشگاه و خاطرات مهدکودک رو زنده کنند😉🤣

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوس از لب بود خواهر جان 

گفتم که بوسه فرانسوی رو توی کارتون ها میبینن و از روی لذت این کارو نمیکنن فرق انواع بوسه رو متوجه نمیشن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
عیب نداره خیرش به این باشه

انشالله😍

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دخترم در این مملکت اسلام پرور مهدکودک ها قاطی ها بودن تا حالا. بعد از مهد کودک از دوره ابتدایی از هم ...

مهربانم ریپلای من برا anitaرو بخون دوباره ننویسم مادر 😁😁😘😘😘😘

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دخترم در این مملکت اسلام پرور مهدکودک ها قاطی ها بودن تا حالا. بعد از مهد کودک از دوره ابتدایی از هم ...

کلاس زبان پسر من قاطی هستن  نمیدونم جای دیگه هم این جوریه البته سرای محله میره 

جالبه منم تا حالا مهد جدا ندیدم😁

اینم اضافه کنم خود نهد جدا نبودا . فقط کلاس ها دخترانه و پسرانه بود توی یه شیفت

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

والا بچه تو کارتونا بالاخره میبینه . هرچند که مراقب باشم باز یه جا میبینه دیگه . من به دخترم آموزش دادم از کوچیکی هیچکس اجازهنداره لبو ببوسه . لب جزع  جاهای خصوصبه . از حرفاش میفهمم که میدونه ممنوعه . فقط آموزش بلید داد.

ولکنم به چشات اتصالی کرده😊🤤👄👄
شکم نه منظورش شوک بود

اولش یکم مغزم به خاطر بچه ها هنگید داشتم تصویرسازی میکردم ولی بعدش فهمیدم😅😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من نمیدونستم مهد قاطی هم هست 😁 سه سال بچه م رو مهدهای مختلف گداشتم . همه جدا بودن. اسلامی و اینا ...

مهدها اکثرا قاطی اند!!

من سرای محله های مختلف رفتم اونا هم قاطی اند

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!