2777
2789

از کجا و ب چه قیمت تهیه میشه ؟ داروخونه؟

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص فرشته استفاده می کنم  ابی رنگ دو ماهه استفاده کردم  هفتاد و هشت کیلو شدم  پنجا ...

منم استفاده كردم ولي نه طبق دستور صحيحش 

مخمر رو نخوردم بعد قطعش دارم كم ميشم انگار 

الانم قرصشو پيدا نميكنم ديگه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خارجیشو گرفتی؟چندکیلو چاق شدی؟

خواهر زادم مربی باشگاه بدنسازیه اونموقه خودش اصلشو برام اورد 

۱۰ کیلو شایدم بیشتر یادم نیست واسه چهار سال پیشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
سی و پنج هزار تومان قیمتش هستش 

ميدونم ميگم ديگه پيدا نميكنم اينجا😫

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
فرشته عوارض داره میگن.پف نکرده صورتت؟جوش نزدی؟

من عوارض نديدم ازش

کجایی مگه  کدوم استان و شهر هستید

مازندرانم امل 

قبلا پيدا ميشد راحت 

الان انگار قحطي اومده 😐