2777
2789
عنوان

کمک کمک لطفا کمک!!!

158 بازدید | 14 پست

من میخوام واسه بعد از زایمانم شکم بند بگیرم نمیدونم چه سایزی و چه‌مارکی بگیرم و چه قیمتی؟شکم بند به نوع زایمان ربط داره که چه مارکی و یا چه شکلی باشه و یا کی بسته بشه؟

از بعضیا شنیدم میگن شکم بند بعد از زایمان نبندین چسبندگی رحم میاره نظرتون چیه؟واسه هر دو نوع زایمان طبیعی و سزارین اینجوریه؟

نوع زایمان دقیق مشخص نیست هر چند نمیدونم دکتر داره اذیتم میکنه یا نه با خنده بهم میگه احتمالا سزارین هستی شاید چون بهش گفتم میترسم از سزارین!

لطفا نظری،پیشنهادی،تجربه ایی دارین به اشتراک بذارین 

از همتون پیشاپیش ممنونم

الان سردرد و بدن درد دارم نمیدونم چرا هفته۳۳ بارداری هستم، میرم یکم دراز بکشم ولی حتما میام نظرات رو میخونم بازم ممنونم

وايسا بعده زايمانت بخر من ديروز چند تا داروخانه رفتم گفتن بعد زايمان شكمتو اندازه بزن بيا بخر چون الان سايزش معلوم نيست

دكترمم سوال كردم گفت از فرداش ببند مشكلي نداره

وايسا بعده زايمانت بخر من ديروز چند تا داروخانه رفتم گفتن بعد زايمان شكمتو اندازه بزن بيا بخر چون ال ...

مرسی عزیزم چشم مارک خاصی باید باشه یا هر نوعیش باشه خوبه؟همه هم که چسبی شدن

یعنی چه طبیعی چه سزارین از فرداش ببندی مشکلی نیست پس 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم چشم مارک خاصی باید باشه یا هر نوعیش باشه خوبه؟همه هم که چسبی شدن یعنی چه طبیعی چه سزارین ...

نه عزيزم دكتر من گفت ببند ولي اوايلش يكم شلتر كه اذيت نشي،شنيدم مارك opo خوبه،كيه زايمانت؟من ٣شنبه سزارين ميشم،چهارشنبه ميخرم ميبندم بهت ميگم مارك و قيمتشو

نه عزيزم دكتر من گفت ببند ولي اوايلش يكم شلتر كه اذيت نشي،شنيدم مارك opo خوبه،كيه زايمانت؟من ٣شنبه س ...

آهان مرسی گلم

بسلامتی ایشالا زایمان خیلی خوبی داشته باشی عزیزم، من احتمالا آذر هنوز تاریخ دقیق بهم نگفته گفته برو سونو بعد بیارش پیشم تا بگم

خواهش ميكنم عزيزم،ممنون شما هم همينطور🌹

ممنونم عزیزم😙

احتمالا نوزاد گلت به دنیا اومده خیلی خیلی مبارک باشه واقعا خسته نباشی، ایشالا بسلامتی بزرگش کنی و زیر سایه مادر و پدرش با شادی و سلامتی بزرگ بشه😍

ممنونم عزیزم😙 احتمالا نوزاد گلت به دنیا اومده خیلی خیلی مبارک باشه واقعا خسته نباشی، ایشالا بسلامت ...

آره عزيزم امروز ساعت ٨ دنيا اومد،انشاالله براي شما هم زود بگذره و ني ني نازتو بغل بگيري،حسه عالي هستش خيلي خوبه😚

آره عزيزم امروز ساعت ٨ دنيا اومد،انشاالله براي شما هم زود بگذره و ني ني نازتو بغل بگيري،حسه عالي هست ...

واااااای خداروشکر از خوشحالی اشکام اومد تو چشام 😍ممنونم دعا کن منم زایمان راحتی داشته باشم خیلی ترسوام 

عزیزم استراحت کن الان خسته ایی🤗

آره عزيزم،براي من لارج آورد فقط اولش سخته ولي حتما ببند

مرسی گلم چشم

آخه من خواستم بگیرم سایز عددی ازم میخواست ازم پرسید منم نمیدونستم چند بگم چون هیچ وقت دور شکم نگرفته بودم ولی شکمم نداشتم قبل بارداری شوهرم عصبانی شد اروم بهم گفت ملت رو مسخره کردی بیا بریم تو بلد نیستی بخری😓

شما هم قبل از بارداری لاغر اندام بودی؟از تو بیمارستان بستی؟اولش باید شل ببندی بخاطر بخیه ها درسته؟مارک چی گرفتی؟ببخشید اینهمه سوال میپرسم معذرت میخام تو این شرایطت

مرسی گلم چشم آخه من خواستم بگیرم سایز عددی ازم میخواست ازم پرسید منم نمیدونستم چند بگم چون هیچ وقت ...

سايزو چشمي بهمگفت،آره متوسط بودم خيليم لاغر نبودم،سايزم لارج بود قبل بارداري،اومد نگاه كرد گفت لارج ببند،مارك ador,قيمتشم ٦٧

وقتي از تخت اومدم پايين بستم نه سفت خيلي،راه رفتنم برام راحت شد واقعا،شبا درميارم صبح ميبندم