2777
2789

کالاندولا رو با روغن کبدماهی بزن دو روزه خوبش میکنه...پسره مندوره مقعدش پوستش کنده شده بود خوب میومد هرچی زدم خوب نشد این دوتارو باهم زدم دو روزه خوب شد ضرر هم نداره

دوماه و۱۳روزشه

اوخی...گناھ دارھ...ھمیشھ پاآشو بشور اما مواظب باش سرما نخورھ بعد کالاندولا بزن...

تیکر تولد یک سالگی آقا رھام ...گل پسرم      (زن بودن قداست دارد برای با او بودن بایدمرد بود ن نر  ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فقط کالاندولامیزنم ولی الان دیدم خیلی سوخته و چندتاجوش ریز زده

اسھالھ؟؟؟

تیکر تولد یک سالگی آقا رھام ...گل پسرم      (زن بودن قداست دارد برای با او بودن بایدمرد بود ن نر  ) 
منم فقط کالاندولامیزنم ولی الان دیدم خیلی سوخته و چندتاجوش ریز زده

منم پسرم از تولدش تا الان که دوماهشه خیلی شله مدفوعش پماد میزنم همه جاش خوب میشه غیر از کمی ازاطراف مقعد 

روزی حتی 6تا پوشک هم عوض میکنم

بهترین کرم برای سوختگی سودوکرم هستش با یه بار زدن خوب خوب میشه فقط وقتی زدی اصلا نباید پوشکش کنی چون ...

ب مدت چن ساعت

اصن علائم سوختگی چیه

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
نه اسهال نداره ولی پی پی ب نانازش سرایت کرده بود

به خاطر همونه معمولا بیشتر پی پی باعث سوختگیه ناناز میشه😊تند تند چکش کن از این به بعد،الانم بازش بزار کالاندولا بزن خوب میشه🌹

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...