2777
2789
عنوان

بند ناف دور گردن بچه م😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کابوسم توبارداری همین بندناف بود ولی اینجاازخیلیاشنیدم که بندناف دورگردن بچه شون پیچیده بوده و ب ...

منم کابوسم از اولین بارداری همین بود😣 لعنتی چاره هم نداره

ن با استراحت خوب میشه ن با تحرک ن با دارو

فقط دست خداس

عزیزم برات صلوات فرستادم انشالله سالم بغل بگیریش❤

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

نترس عزیزم بسپر به اونی که آفریده . فقط روزی یک بار یه چیز شیرین بخور 20 دقیقه بعدش به پهلوی چپ بخواب و تعداد حرکت هاش رو بشمر . باید تو 10 دقیقه 3 تا حرکت داشته باشه . اگر کاهش حرکت داشت برو بیمارستان

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 

من هفته ۳۷ رفتم سونو اوکی بود ولی هفته ی ۴۰ در اثر کاهش حرکت بچه وnstداغون،سزارین اورژانسی شدم که دکترم گفت بند ناف دور گردنش بوده دیرتر میومدی خفه میشد،هفته های آخر خیلیییی حواست باشه،همین الانم هر روز مراقب حرکاتش باش

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
وای راس میگی تو رو خدا برا منم دعا کنین بچه م سالم بیاد بغلم شما کدوم‌هفته متوجه شدی؟ اخه به زایما ...

ایشالا بسلامتی زایمان میکنی...من ماه 8متوجه شدم...زیاد پیش میاد..چون بچه تو مایع شناوره مشکلی پیش نمیاد

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕