2777
2789

میگن

چهل سالگی اوج جذابیت و پختگی مردهاست ...

حالا اینکه واقعا باشه یا نه رو 

نمی دونم...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس از 40 سالگی یهو هوا ورشون میداره و دنبال زنهای دیگر هستند حداقل چشمداشت دارند

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

یه بهونه و توجیه برای رفع و رجوع رفتارهای احمقانه 

زن ومرد هم نداره 

یکی رو میگن بچه ست  ولش کن یکی رو میگن  جوونه کله اش داغه ولش کن یکی رو میگن چل چلیشه  ولش کن یکی رو میگن پیره زوال عقل گرفته ولش کن !!!!!من نمیدونم از نظر این ادما کی و توی چه سنی فرد باید رفتار معقول داشته باشه و مسئول رفتارش محسوب میشه

حال متکلم از کلامش پیداست

بعضیا که تو سن کم ازدواج کردن و بچه دار شدن و درگیر کارو خرید خونه و ...بودن به چهل که میرسن و نم نم موی سفید و میل جنسی کم و.. میاد سراغشون یهو از خواب بیدار میشن که ای وای ..از جوونی هیچی نفهمیدم و دیر بجنبم پیری و ناتوانی میاد سراغم و..زنشون هم اگر تفاوت سنیشون کم باشه و در آستانه یائسگی و هی غر بزنه و بد قلق بشه و ناله از پا درد و گر گرفتگی و.. کنه اینا از خونه فراری میشن و میرن پی رفیق و نشستن پای بساط که مثل سابق میلشون بره بالا و مو رنگ میکنن که بگن هنوزم جوونیم و بعضیا خیلی از راه به در میشن اگر زنشون بلد نباشه مدیریت کنه و همش ناله کنه و مشکلات خونه و بچه و پدر شوهر مادر شوهر پیر و مریض رو جلوی چشم شوهرش بیاره و..