2777
2789
عنوان

شکرانه

113 بازدید | 4 پست

سلام من یه کاری کردم که گفتم به شما هم پیشنهاد بدم اگر دوست دارید انجام بدید. به شکرانه سر کار رفتنم و به شکرانه تولد فرزندم دوتا بچه رو تحت پوشش گرفتم . از سایت محسنین کمیته امداد. ماهی 50 اینترنتی به حسابشون میریزم تا به سن قانونی برسن . 

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 

چه کار خوبی

مطمئن باش این انرژی این کار خوب به زندگیت برمیگرده☺

حالا ما یه رسمی گذاشتیم تو فامیل که اول از خانواده و فامیل و همسایه و ... شروع کردیم

اونهایی رو که میشناسیم

خیلی خوبه و از روزی که این کارو شروع کردیم خیلی پیشرفت داشتیم

فکر کنم از سال 88 استارتشو زدیم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
چه کار خوبی مطمئن باش این انرژی این کار خوب به زندگیت برمیگرده☺ حالا ما یه رسمی گذاشتیم تو فامیل ک ...

خدا بهتون خیر بده . فکر می کنم بهتره تجربتون رو در اختیار دیگران قرار بدید و دیگران رو هم به انجامش تشویق کنید

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهتون خیر بده . فکر می کنم بهتره تجربتون رو در اختیار دیگران قرار بدید و دیگران رو هم به انجامش ...

باورت میشه تو این چندساله تو فامیل دیگه نیازمند نداریم؟!

خیلی خوبه و احتمال سواستفاده صفره 

چون از شرایط هم باخبریم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
باورت میشه تو این چندساله تو فامیل دیگه نیازمند نداریم؟! خیلی خوبه و احتمال سواستفاده صفره  چ ...

کاش یه روز برسه که روی زمین کسی نیازمند نباشه

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم