2777
2789
عنوان

قد کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 20097 بازدید | 80 پست
پس با این حساب شانس هم خیلی اثر گذاره   این وسط   بچه شانس بیاره به دایی های بلندش بره&nbs ...

اره ژن شانسيه ديگه رندومه

ولي ايا من ميدونم ب من رسيده يا نه؟؟بايد تلاشمو بكنم

خيلييي تو نوجووني تغذيه م خوب بود و بسكتبالم يه ذره بازي ميكردم

تغذيه خواهرم اصلا خوب نبود

آخه می ترسم خوب قد نکشه باباش بسکتبال بازی می کرده از همه اعضای خانواده اش قدبلند تره

متوجهم

ماشالله باباش بلنده ،احتمال زياد ژنش ب ايشون ميره

ولي زوده

دكتر بچه هاي من ك با ورزش سنگين زير ٩،١٠موافق نيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دقیقا پنج سالشه؟ دختر من دو هفته ای پنج ساله شده قدش ۱۰۳-۱۰۴ هست باباش ۱۸۶ من ۱۶۱ به نظر منم ک ...

شما که قدتون خوبه دیگه چرا دخترتون کوتاهه

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
نگفتي عزيز دلم خواهر يا برادر بلندترازخودت داري؟؟؟ همسرت خواهر يا برادر بلندتر داره؟؟؟

نه خواهرم هم قد منن برادرام هم ۱۶۵

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
متوجهم ماشالله باباش بلنده ،احتمال زياد ژنش ب ايشون ميره ولي زوده دكتر بچه هاي من ك با ورزش سنگين ...

ایشالا....والا نمی دونم چی کار کنم دکترش حرف خاصی در مورد ورزش نزد البته منم نپرسیدم 

خب اون امپول رشد چطوریه کسی میدونه😒

امپول رشد نمیدونم ولی میدونم همه ی روشا تا سن بلوغ تاثیر گذارن بعد اون فقط جراحیه    من یکی از دوستام گویا تا اول راهنمایی ۱۴۰ بود قدش امپول رشد گویا تزریق کرد اینی که میگم دورادور شنیدم مطمئن نیستم الان قدش نرماله   و شنیدم یه روشی هست یه دستگاهی تو پا کار میذارن بدون عوارضه استخوان سازی میکنه و بچه به سن بلوغ که رسید خارجش میکنن ولی اصلا چیزی راجبش نمیدونم از یکی از دوستانم که خودش سردرنمیاورد اینو شنیدم  اصلا نمیدونم ایران هست یا نه 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

رشد قد بچه ژنتيكي به مادر و پدر ميره ولي امكان داره با خورد و خوراكم قد بچه رو افزايش داد

بهش هرروز تخم بلدرچين بده

شير و ماست فراوون بده بخوره

نوشابه اصلا نذار بخوره

اينا اطلاعات من بود بازم دكتر تغذيه برو بگو دوست دارم قد بلندبشه بهت راهنمايي ميكنه چيا موثرن

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

اخه من خیلی کوتاه بودم یدفه قد کشیده وقتی به سن بلوغ رسیدم 😑

اخه من خیلی کوتاه بودم یدفه قد کشیده وقتی به سن بلوغ رسیدم 😑

پس دخترتم وقتی به بلوغ برسه یدفه ای قد میکشه شک نکن  اگه خودت یه دفه قد کشیدی دخترتم یه دفعه ای قد میکشه  حتی بعد از سن بلوع بچه ها از صفر تا ده سانت ممکنه رشد داشته باشن من خودم بعد از بلوغم پنج سانت بلند تر شدم 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

منم یه دوستی دارم مامان و باباش و همه خواهر برادراش کوتاهن اینم کوتاه بود یهویی بعد از دوم دبیرستان چنان قد کشید بهو بلند شد یه مدتم گردن درد داشت میگفت رفتم دکتر بهم گفته چون داری یهو قد میکشی گردن درد گرفتی حالا نمیدونم والا چه ربطی داشت و تعجبم که چرا توی اون سن قدش یهو بلند شد