قد دختر ۵ساله ی من ۱۰۰هست متخصص بردم وآزمایش هورمون رشد برام نوشت سالم بود ویه عکس از مچ دست ولی قدش رشد نمیکنه بش شربت آهن وزینک پلاس هم داد ولی تاثیر نکرد چکار کنم راه دیگه ایی هم هست که بشه قدش رو بلند کنم من قدم ۱۵۵وشوهرم۱۶۳ هست ولی خیلیا از من قد کوتاهتر دیدم که بچهاشون قد خوب ونرمالی دارن🙁
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
منم همش میترسم بچم قدکوتاه بشه خانواده شوهرم کوتاهن
آره ترس منم هست خانواده شوهر منم قد کوتاهن
بچه شما چند وقتشه و قدش چند سانته؟
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم قد دختر فرمولش اینه قد مادر به علاوه ی پدر تقسیم به دو منهای ده که نهایتا دختر شم ...
فرمول درستی نیست
خاله و شوهر خاله من جفتشون ۱۶۰ بودن یه دخترش هم قد منه ۱۷۰ دوتا پسراشم ۱۸۰ به بالا هستن
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ینی هر سه بچه حداقل ده تا بیست و سه سانت از پدرو مادرشون بلند ترن 🤤🤤🤤🤤مگه میشه عزیزم
شده دیگه
کل خانواده شوهرم قد کوتاهن یه برادرشوهر دارم ۱۹۰
اصلا شدني نيست مگر اينكه خاله عمو دايي عمه ي ٢٠سانت بلندترازپدر مادرشون داشته باشن ياااا امپول ...
دایی هام قد بلند هستن اما سمت پدری بچه های خاله همه قد کوتاهن
پدر بزرگ شوهرمم قد بلند بوده میگن برادر شوهرم به اون رفته
شده دیگه کل خانواده شوهرم قد کوتاهن یه برادرشوهر دارم ۱۹۰
وای چه بد به نظرم پیشگیری بهتر از درمانه من خودم خواستگاری داشتم که کوتاه بود فقط به خاطر بچه هام و اینکه کوتاه نشن دراینده ردش کردم واقعا دلیل دیگه ای نداشتم میدونم احمقانس ولی خب ادم نمیتونه بیخیال بچه هاش بشه استارتر جان اصلا نگران نباش پیگیری کن الان روشای زیادی اومده که قدو با هزینه ی کم و بدون جراحی ده سانت افزایش میدن ولی همشون زیر سن بلوغ قابل انجامن مثلا شنیدم یه چیز کوچیکی تو ساق پا کارمیذارن که موجب استخون سازی و بلند شدن پاها میشه اینارو بپرس و پیگیر باش تو دنیای حالا همه چیز راه حل داره
از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄