2821
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 259 پست
چه چهره مهربونی داری😍😍😍😍

مهربونی تو‌ نگاهته💖عروسیم شبیه مادر فولاد زره بودم😂

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه ناز و مهربونی

فداتم دوست خوبم😍😘😘😘💖

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
من عروسیتونو ندیدم اما عکس آخری که گذاشته بودین خیلی ناز و مهربون بود چهرتون

همینو وحشتناکش کن شبیه عروسیم میشم😁چشمات ناز میبینه ممنونم مهربون💖😘

خب دیگه هر سالی یه نوع آرایش مد میشه، مطمئنا اون موقع هم مث الانت ماه بودی عزیزم

فدات گلم ...شما خودت ماهی که همه رو ماه میبینی

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
حتما زیباتر شده بودین. خوشبخت باشی عزیزم    

نه واقعا زشت تر شده بودم اتفاقا صفحه های قبل ذکر خیرش هست دوستان لطفشون رو رسوندن😂

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز