2821
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 259 پست

بچه ها تازگیا عکسا دیر لود میشه قبلا از من زود میشد الان دیر میشه

یکم صبور باشید

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

رنگ پوستت که روشنه خوبه آرایشتم لایته خیلی هم خوب💖

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

هر کی موافق گزارشه لایک کنه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
قشنگ شدی سیاه هم نشدی

از رو عکس انداختم تار شده 

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز