دوستان چندوقت دیگه تولد برادرزادمه دختر هست ۲سالشه چی براش بگیرم؟؟ خودم گفتم یه لباس با یه اسباب بازی که خیلی هم گرون نشه ،شما چه نظری دارین برای بچه ۲ ساله؟
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
فقط اسباب بازی انقدر ذوق میکنن عروسک هم نباشه حالت جورچین و معمایی در حد سنش ک خورده ریز هم نداشته باشه من دخترم دو سال و پنج ماهشه یعنی عاشقه اسباب بازیه لباس فقط واسه پدر و مادر بچه خوبه ک یکم خرجشون کمتر بشه اما ریسکه ممکنه خوششون نیاد اما با اسباب بازی هیچ حرفی توش نیست چون بچه ها عاشق اسباب بازین 😂😂
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤ بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
میگم جور چینی ک خیلی عالیه از اینا ک موسیقی میزنن هم خوبه صبر کن برات دو سه تا عکس بزارم دختر من عاشق اینجور چیزاست هر بچه ای هم اومده خونمون با جنگ و دعوا گذاشته و رفته😂😂😂
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤ بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤