2777
2789
عنوان

قرعه کشی های زنونه خوبن؟

3143 بازدید | 15 پست

بنظر من خیلی تقلب میشه

کسی که برگزار کننده هست اولین دوره رو واسه خودش برمیداره

دوره های بعدی هم فک و فامیلاشو

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ما که اول اسم همه رو میریزیم توی نایلون و همون اول مشخص میشه نفر اول تا آخر کیا هستن برگزار کننده هم خودش اول بر نمیداره بنظر من که خوبه بیشتر واسه کسایی که اول تا سوم در میاد اسمشون

من اهل باختن نیستم،یا می برم،یا بازی رو بهم میزنم
با این تورم‌اگه دیر در بیاد نمیصرفه... در مورد تقلب هم‌میتونی تو قرعه کشی حضور داشته باشی

مهره ای که اسم طرف مشخصی توش نوشته شده را خیلی گرم یا خیلی سرد می کنن وقتی خودش یا یکی از آشناهاش بهم میزنه اونکه سرده یا داغه رو برمیداره

حضورم داشته باشی نمی فهمی

از وام بانک و قرضالحسنه خیلی بهتره،ربا هم توش نیست..قرعه کشی رو هم جلو همه یرگزار کنن خب

ولی اگه نفر آخر اسمت دربیاد کلی ضرر می کنی اقلا بانک سود میده

ولی اگه نفر آخر اسمت دربیاد کلی ضرر می کنی اقلا بانک سود میده

اون دیگه بدشانسیه،ولی درنظر بگیر بانک هم قسطش با سوده و اینکه یه مدت باید پول بخوابونی توش...یه استاد اقتصاد تو تی وی میگفت قرعه کشی خانگی خیلی بهتر از وام بانک

آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
مهره ای که اسم طرف مشخصی توش نوشته شده را خیلی گرم یا خیلی سرد می کنن وقتی خودش یا یکی از آشناهاش به ...

مهره چیه خب روی کاغذ بنویسین بعد چند نفر بردارن دیگه هیچ تقلبی توش نیست

من اهل باختن نیستم،یا می برم،یا بازی رو بهم میزنم