mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 عنوان علایم بارداری 265 بازدید | 36 پست من ده روز پری مونده اما هیچ علایمی ندارم ماههای قبل سینه دردم شروع میشد الان که دیگه هیچی حتی دلمم درد نمیکنهفقط حیلی خیلی خوابم میاد میتونه از علایم بارداری باشه؟؟؟؟ خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 1397/08/13 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حواوآدم عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 790 ن خواب جز بارداری نیست من خودم همیشه نزدیکی پریود بدن درد میشدم خوابم زیاد میشد ولی پریود میشدم
ملیسااااا عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 2046 بذار موعدت برسه صبر داشته باش❤❤ کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
شيطوونک عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3141 فک نکنم الان علاﺋم بارداري خودشو زياد نشون بدهعلايم ديگه اي نداري به جز خواب؟ واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤
zaaaaaaaaaari عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 منم یه مدت بداخلاق شدم و دل درد دارم...نمیدونم ب پای چی بزارمش... قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
nahal71banoo عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 69 سلام عزیزم برای خوابالو شدن یکم زوده ، ولی خب امیدوارم اگه دلت میخواد حامله باشی .برای منم دعا کنین سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 فک نکنم الان علاﺋم بارداري خودشو زياد نشون بده علايم ديگه اي نداري به جز خواب؟ نه ندارم همیشه سینه هام درد میکرد این ماه که هیچی نمیدونم چرا خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 ن خواب جز بارداری نیست من خودم همیشه نزدیکی پریود بدن درد میشدم خوابم زیاد میشد ولی پریود میشدم&nbs ... واقعا ؟؟؟تنها دلخوشیم همین خوابم بود که هیچی باشه ممنون خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین
haps عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 1348 من تکرر ادرار دارم و سینهام کمی درد دارهو پریودی نامنظمی دارم از ۲۶ روز تا ۳۱روزماه قبل ۱۸ پریود شدمنمیدونم بی بی چک میشه استفاده کرد یا نه؟؟
شيطوونک عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3141 نه ندارم همیشه سینه هام درد میکرد این ماه که هیچی نمیدونم چرا تکرر ادرار يا افزايش اشتها نداري؟ واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 بذار موعدت برسه صبر داشته باش❤❤ چشم خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین
شيطوونک عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3141 من تکرر ادرار دارم و سینهام کمی درد داره و پریودی نامنظمی دارم از ۲۶ روز تا ۳۱روز ماه قبل ۱۸ پریو ... عزيزم ايشالله ک بارداري واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤
mmt مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 تکرر ادرار يا افزايش اشتها نداري؟ دوساعت به دوساعت میرم دستشویی دیگه فکر کنم طبیعی باشه نه گشنم نمبشه فقط خیلی به بوها حساس شدم دیشب شوهرم تا وارد خونه شد گفتم چه بوسرخ کردنی میدی گفت نه فکر میکنی نتونستم تحمل کنم سه بار بهش گفتم اخر گفت رفتم با همکارم شام بیرون خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین