2777
2789
عنوان

ای دادبرمن😐😐😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فاطیما نکنه انقدشکموشدمودلم همه چی میخواد😐😲حامله باشن

نه بابا حالا چرا انقدر به خودت استرس الکی میدی یه بی بی چک بزن خیالت راحت شه ولی من مطمینم نیستی چون اکثرا بعد گذاشتن دستگاه پریودشون بهم میریزه!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
بگم شب میادبخره بیاره بزنم

خرشانس دعا کن خدا شانس حاملگیِ تو رو بده به من منم دعا میکنم تا هر وقت که نخوای حامله نشی😁😅

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
خرشانس دعا کن خدا شانس حاملگیِ تو رو بده به من منم دعا میکنم تا هر وقت که نخوای حامله نشی😁😅

انشالله به حق پنج تن ال عبا بجای من توحامله بشی

هرچقدمیخوای خدابهت بچه بده امابه من تا ده سال دیگه نده

انشالله به حق پنج تن ال عبا بجای من توحامله بشی هرچقدمیخوای خدابهت بچه بده امابه من تا ده سال دیگه ...

قشنگگگگ دعات از ته دل بودا😂الهی آمین والا دیگه انقدر شوهرم تو مخم میره ها اعصاب نذاشته برام صبح چشماش وا میشه میگه فاطیما چیکار کنیم بریم رویان یا بریم پیش فلانی!دوباره شب میشه همینطور😐میگم ولم کن عامو خسته ام کردی دیگه حالا یه طور میشه😅

قشنگگگگ دعات از ته دل بودا😂الهی آمین والا دیگه انقدر شوهرم تو مخم میره ها اعصاب نذاشته برام صبح چشم ...

وای عزیزم😃

خوب دلش نی نی میخواددیگه

انشالله خدادامنتونوسبزکنه

چندوقته اقدامی

وای عزیزم😃 خوب دلش نی نی میخواددیگه انشالله خدادامنتونوسبزکنه چندوقته اقدامی

والا دیگه ما اقدام نمیکنیم اقدام ما رو میکنه😂از اقدام گذشته خواهرم ۵ سال و نیمه عروسی کردیم از اول جلوگیری نکردیم هنوزم نشده🤣