فاطیما نکنه انقدشکموشدمودلم همه چی میخواد😐😲حامله باشن
نه بابا حالا چرا انقدر به خودت استرس الکی میدی یه بی بی چک بزن خیالت راحت شه ولی من مطمینم نیستی چون اکثرا بعد گذاشتن دستگاه پریودشون بهم میریزه!
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
خرشانس دعا کن خدا شانس حاملگیِ تو رو بده به من منم دعا میکنم تا هر وقت که نخوای حامله نشی😁😅
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
انشالله به حق پنج تن ال عبا بجای من توحامله بشی هرچقدمیخوای خدابهت بچه بده امابه من تا ده سال دیگه ...
قشنگگگگ دعات از ته دل بودا😂الهی آمین والا دیگه انقدر شوهرم تو مخم میره ها اعصاب نذاشته برام صبح چشماش وا میشه میگه فاطیما چیکار کنیم بریم رویان یا بریم پیش فلانی!دوباره شب میشه همینطور😐میگم ولم کن عامو خسته ام کردی دیگه حالا یه طور میشه😅
وای عزیزم😃 خوب دلش نی نی میخواددیگه انشالله خدادامنتونوسبزکنه چندوقته اقدامی
والا دیگه ما اقدام نمیکنیم اقدام ما رو میکنه😂از اقدام گذشته خواهرم ۵ سال و نیمه عروسی کردیم از اول جلوگیری نکردیم هنوزم نشده🤣