2777
2789
عنوان

ای دادبرمن😐😐😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 38 پست
برادر زاده من حاصل اي يؤ دي آلماني خفن تضمين شدس آخه. به نظرم كه روش خوبي نيست همون ك ا ن د و م بهتر ...

شوهرنمیخواد باک ا ن دوم

ای یو دی من امری کاییهس

ما فقدیکباربعدای یو دی ن ز دیکی کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه راست میگی🤔خداکنه آخه شنیده بودم پریوداجلومیوفته زیادمیشه ولی مال من برعکس شده

طبیعیه..بعضی هام خونریزی شدید دارن ..اگه بچه نمیخواین چند مدتی یکبار برین بهداشت یا مراکز درمانی چک کنه دستگاه رو

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

به خاط آی یو دی بهم ریخته منم شنیدم تا چند ماه بهم میریزه بعدش هم زیاد یا کم میشه استرس نگیر باردار نیستی

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
به خاط آی یو دی بهم ریخته منم شنیدم تا چند ماه بهم میریزه بعدش هم زیاد یا کم میشه استرس نگیر باردار ...

انشالله که حرفت درست باشه

نبودی توتاپیک قبلیم

بانوروصدازدم نبود😂😂

انشالله که حرفت درست باشه نبودی توتاپیک قبلیم بانوروصدازدم نبود😂😂

الان رفتم دیدم خیلی نامردی اصن حقته حامله باشی🤣🤣🤣🤣

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
😂😂😂میام به حسابت میرسما

فعلا فکر سومی باشه که تو راهه😜😂🤣🤣