2777
2789

زبان فرانسه به عنوان زبانی ساده برای یادگیری، خصوصا بومی زبانان انگلیسی است. قواعد دستوری و ساختار جملات این دو زبان متفاوت است ولی فرانسه از انگلیسی ساده‌تر است. هر دو زبان ریشه‌ی لاتین دارند. 

بیش از 220 میلیون نفر در 5 قاره به زبان فرانسه صحبت می‌کنند. سازمان بین المللی کشورهای فرانسه زبان شامل 77 ایالت و دولت است. فرانسه دومین زبان خارجی است که بعد از انگلیسی و نیز ششمین زبان است که به طور گسترده صحبت می‌شود. فرانسوی همچنین تنها زبانی است که در کنار انگلیسی در هر کشوری آموزش داده می‌شود. فرانسه بزرگترین شبکه های بین المللی موسسات فرهنگی را اداره می‌کند. این موسسات چیزی نزدیک به یک میلیون زبان آموز را اداره می‌کنند

بعد از انگلیسی و آلمانی، فرانسوی سومین زبان گسترده‌ی مورد استفاده‌ی اینترنت است. توانایی فهم زبان فرانسوی چشم اندازی جدید در خصوص ارتباطات با دیگر فرانسه زبانان به کاربران در سراسر دنیا می‌دهد. با داشتن دانش زبان فرانسه همچنین می‌توان اخبار را از شبکه‌های بین المللی خبری فرانسه نظیر TV5، France 24 و Radio France Internationale دنبال کرد. می‌توان از بهترین فیلم‌ها و سریال‌ها و برنامه‌های آموزنده‌ی فرانسوی استفاده کرد. فقط کافیست که کمی زبان فرانسه بدانیم.

زبان فرانسه زبانی از خانواده‌ی هندو-اروپایی است که در حدود 190 میلیون نفر به عنوان زبان دوم در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند. بیشتر افرادی که فرانسوی زبان دوم آن‌هاست در زندگی می‌کنند، که با تردید می‌توان گفت تعداد آن‌ها از گویندگان بومی بیشتر گشته ‌است. زبان فرانسوی مدرن نیز مانند زبان اسپانیایی، ایتالیایی، پرتغالی و برخی دیگر از زبان‌های مدیترانه‌ای، که ریشه در زبان لاتین دارند، زبان “رومانس” نام برده می‌شوند. فرانسوی قرون وسطایی یکی از زبان‌های تاریخی اصلی بود که به ویژه از نظر لغات، ریشه در زبان انگلیسیمدرن دارد. مثل همه‌ی زبان‌ها، زبان فرانسه نیز در طول زمان تکامل یافته است.

تدریس خصوصی زبان انگلیسی

ولی تا جایی ک من میدونم قواعد انگلیسی راحت تر ازفرانسه است که 

فرانسه هم ردیف قواعد عربیه ک خیلی سخته 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مونث مذكر داره فكر كنم

اره من برادرم دارهفرانسه میخونه میگه سیزده تا قید داره 

من تو دانشگاه استادمون گفت از نظر. سختی مثل عربیه اصلا با انگلیسی قابل مقایسه نیست البته ک کسی ک انگلیسی یاد داره زبان بعدی براش راحته چون ذهنش باز. شده

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود