2777
2789
عنوان

دارم چاق می شم

282 بازدید | 20 پست

من ناگهانی 5 کیلو چاق شدم ! خودم می دونم از بی خوابیه پسرم 3 سالشه خوابش درست نیست شب خیلی خوب بخوابه ساعت یک هست شوهرمم کلا بی خوابه و خوابش خیلی کمه و اصلا هم اذیت نمی شه ! من بیچاره هم شاغلم هم کار خونه هم آوردن و بردن پسرم ! یهو چاق شدم با اینکه غذام زیاد نیست حس می کنم خیلی بد ریخت شدم و صورتم خصوصا چاق شده ! خیلی ناراحتم نمی دونم چطوری لاغر کنم پیاده روی و تردمیل هم می زنم روزی نیم ساعت ولی فایده زیادی نکرده حس می کنم باد کردم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرم نمی خوابه ! تازه پسرم یک می خوابه شوهرم تا 3 بیداره از من توقع داره ! چطوری بخوابم ؟ 7 هم باید ...

آها

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خوشبحالت.پس چرا من چاق نمیشم

چاق میخوای بشی واسه چی....  ما رژیم میگیریم لاغرشیم خلاص شیم از شر چربی ها و سنگینی هایی که رو پاهامون افتاده...چیزایی که برا بدن مفیده بخور کمبود ویتامین نداشته باشه لاغرم بودی بوددی....

چاق میخوای بشی واسه چی....  ما رژیم میگیریم لاغرشیم خلاص شیم از شر چربی ها و سنگینی هایی که رو ...

واقعا من الان دوست دارم 50 کیلو بشم خشک ! واقعا آدمهای لاغر راحتن الان 70 هستم با قد 169 

آره خیلی کمبود خواب دارم نمی دونم چی کار کنم 

همون ساعت یک که پسرت میخوابه بیخوابید خب.به شوهرتم بگو اذیت میشی..دیگه باید درک کنه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
همون ساعت یک که پسرت میخوابه بیخوابید خب.به شوهرتم بگو اذیت میشی..دیگه باید درک کنه

متاسفانه نمی کنه تا بگم خوابم می یاد ناراحت می شه یا رابطه و اینا .. اصلا وضع بدیه