2777
2789
عنوان

فضولی

114 بازدید | 13 پست

سلام ..مامانا علت اینکه بعضی افراد خونواده همسرت یک سر به زندگیت گیر میدن و واسه هر چی نظر میدن چیه واقعا چند ساله به این کارشون دارن ادامه میدن زندگیم رو داغون کردن چه پیشنهاد دارین😢😢خســـتـــه شدم.هرو ز بحث کی خدا جوابشون میده😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم کنار منزل مادر شوهرم کار میکنه وهروز بااونهاست تموم جیک و پوک زندگیم دست اوناست و هرچی مامیخوا ...

دقیقا مثل همسر من

البته همسرم دوره ،ولی امان از دخالت خواهر برادر و پدر و مادرش

انگاری من دشمن اش هستم ،انگاری بدش را میخوام،هرچی من میگم را بلعکس انجام میده

ضرر مشورت با خانواده اش را هم دیده،ولی انقدر حساسه روی اونها که دفاع میکنه

من هم دو ساله ازدواج کردم،هنوز راهی پیدا نکردم

فقط حرص و غصه میخورم 

من خودم را دوست دارم  
دقیقا مثل همسر من البته همسرم دوره ،ولی امان از دخالت خواهر برادر و پدر و مادرش انگاری من دشمن اش ...

بخدا منم همین مشکل رو دارم وخیلی بیماری اومد سرم نمیدونم خدا چرا مشکلی نمیزاره کف دستشون سر گرم مشکل و زندگی خودشون کنه

بخدا قشنگ درک ات میکنم عزیزم

هرکی بهش بگه چه خبر ،باید گزارش کامل کارعا و اهداف و خرید و...را بره بگه

از یه شام تا سفر تا خرید و..

یه بار گفتم تو که میری همه چی را میگی ،میترسم ازت و نداشتن حریم شخصی مون

میگه مگه به غریبه میگم،خانواده ام خیرخواهمون اند،حالا به مرور داره کم میشه

فقط حرص و مریضی اش برا منه

من خودم را دوست دارم  
بخدا قشنگ درک ات میکنم عزیزم هرکی بهش بگه چه خبر ،باید گزارش کامل کارعا و اهداف و خرید و...را بره ب ...

دقیقاا منمـ..همین مشکل رو دارم تا کوچکترین خرید،منزل من رو میدونن و لی خودشون رو تا خونشون نری متوجه نمیشی که مثلا مبل خونشون رو عوض،کردن ولی واسه من رو همون رو ز میفهمن و حتی نظر شوهرم رو واسه خرید،تغییر میدن و هر کار میکنم دیگه بریدم سپردمشون به اون بالایی😭😢

من که یه تصمیم جدید گرفتم حالا نمیدونم چه قدر جواب بده،چون از بحث با شوهرم کار به جایی نمیبرم

مثلا ببین یه کاری میکنیم یا میخوایم انجام بدیم ،بعد سریع میگم  آقااااا مهدی حالا نری بگی ها ،حالا نه با اخم با مسخره بازی

یا میگم اقااا مهدی من دلم میخواد تو مرد زندگی باشی تو تصمیم بگیری ،چرا خانواده ات تو را یه پسربچه میدونند و ازتو پرس و جو میکنند و ئنظر میدند،ای کاش میفهمیدند آقا بزرگ شده شخصیت داره خودش هم میتونه تصمیم بگیره،اینها را با بغض بگو،خخخخ

یا مثلا پیش جاری میگم ،وای مثلا فلان خواهرشوهر یا مادرشوهرم خوب ان ها ،ولی چی کار زندگی مون دارن که همه چیز به سمع و نظرشون برسه،من که حلال نمیکنمشون با این مشورت اشتباه آقا مهدی را به درد سر انداختند ،یا پیش یکی دیگه،چون به گوششون میرسه

من خودم را دوست دارم