2777
2789

خون ریزی کم داری

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی کمه روزاول فقط یک دوتالکه بودروزدوم خیلی کم والان روزسوم هیچ خبری نیست

اره احتمالش هست یک تست بزن

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
آره خیلی کمه روزاول فقط یک دوتالکه بودروزدوم خیلی کم والان روزسوم هیچ خبری نیست

تست بزن. ی راحت از بده فقَط

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
میترسم تست بزنم منفی باشه آخه چندساله دارم اقدام میکنم

منم موندم تست بزنم. اخه نمیدونم دیروز موعدم بوده ی فردا هس. خدایا کمکمون کن

میترسم تست بزنم منفی باشه آخه چندساله دارم اقدام میکنم

چرا بترسی شاید خدا اینماه حاجت دلتو داده

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
باشه چه مارکی بگیرم به نظرشماکه دقیق باشه

هرچی غیر از مدیکور