2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت فاجعه نیس 😢

638 بازدید | 48 پست

یه روز اومدم اینجا و نوشتم بی بی چک مثبت یعنی فاجعه خیلی اعصابم خراب بود که باز باردرام اونم با بچه 10 ماهه..

اما کم کم دست از ناشکری برداشتم گفتم خدایا این هدیه رو تو دادی بهم منم با جون و دل قبولش دارم حتی براش اسم انتخاب کردم حتی دنبال لباس بودم براش حسم بهم میگف ایندفعه دختر دارم؛؛؛خیلی هم بابت داشتنش خوشحال بودم میگفتم فوقش سختیش 3 ساله دیگه تموم میشه بچه هامم با هم بزرگ میشن همبازی میشن و ....

دیروز پسرم 11 ماهشم تموم شد رفت توی 12...

از دیشب خونریزی دارم یه چیزی مث پریودی اونقدر داغونممممم و گریه کردم رفتم زایشگاه گفتن باید امشب شیاف بذاری فردا بری سنو؛؛؛حالا امروز باید برم سنو

یعنی خدا هدیشو پس گرفته؟؟؟؟خدانکنه😢😢😢😢😢😢😢😢😢

توروخدا دعام کنین😢😢😢😢😢😢😢😢

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا خدا پشیمونی رو میبینه و نمیذاره اتفاقی بیفته

خداکنه

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
نگران نباش استرس واست سمه

از دیشب خیلی سعی کردم اما نمیتونم دارم دیوونه میشم

نگران نباش هیچ کار خدا بدون حکمت نیس حتما صلاحی هس همه چیو به خدا بسپار هرچی صلاحش باشه

راضیم به رضای خدا

انشاالله كه طوري نيست عزيزم و سالمه

ان شاالله🙏🙏

خدا از دهنتون بشنوه

از دیشب خیلی سعی کردم اما نمیتونم دارم دیوونه میشم

کی باید سونو بدی؟چند وقتته؟

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....