2777
2789
سلامت باشی خدا مادرتو حفظ کنه برات. ما خونمونو فروختیم جدیدا هنوز خونه نخریدیم فکر و خیال خونه و اس ...

سلامت باشی عزیزم

منم وقتی بابام فوت کرد خیلی به ارزوهام و روزهای بی بابا فک میکردم

وقتی عروس شدم نبود وقتی بچم بدنیا اومد نبود

خیلی سخته بدون عزیزت

کاملا درک میکنم

انشاالله خدا کمکت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=73543007]سلامت باشی عزیزم منم وقتی بابام فوت کرد خیلی به ارزوهام و روزهای بی بابا فک میکردم وقتی عروس شدم ن ...[/QUOTE

ای کاش فقط نبود مامانم بود...

حس میکنم همه ی زندگیم پیچیده تو هم...فشار رومه خیللللی

صدای تلویزیون بوده حتما خخخ

ما جای خونمون دزدی شده بود شلیک هوایی کردن البته پلیس ها شلیک کردن

گفتم لابد از اون مدل بوده

شاید هم استارت تحریم های جدید زدن

شیپور جنگگگگگگ

دهن ترامپ ر ی د ن

بگو ما چرا خواب نداریم

[QUOTE=73543007]سلامت باشی عزیزم منم وقتی بابام فوت کرد خیلی به ارزوهام و روزهای بی بابا فک میکردم و ...

این روزها میگذره عزیزم

با همه سختی هاش

فقط اروم باش و به اینده روشن فک کن

غصه مالی دنیا رو هم نخور

هر چی خدا بخواد همون میشه

این روزها میگذره عزیزم با همه سختی هاش فقط اروم باش و به اینده روشن فک کن غصه مالی دنیا رو هم ...

حس میکنم بزرگترین ترس زندگیم رو گذروندم...تا حالا شده فکر کنی دیگه از هیچی نمیترسی؟؟؟ من الان اونجوریم 

به اینده دیگه فکر نمیکنم...

الهی بگردم اره میفهمم  شوکه شدی حق داری  عزیزم 😔

میدونم که کم کم دارم گوشه گیر میشم و افسرده....انگار یکی توی درون خودم منو میکشه تو تاریکی و انزوا...هر چی سعی میکنم نرمال باشم تا بتونم عادت کنم نمیتونم انگار اون زورش خیلی بیشتر از منه...یه حسایی داره از درونم فعال میشه حس انتقام کینه خشم ناراحتی بغض واسه کسایی که مادرمو به این روز انداختن...مامان من یه ادم سالم بود که از بس حرص و غصه خورد دق کرد و مرد ... و سخترین قسمتش اینکه من سنگ صبور همه ی درد و دلاش بودم و فقط تونستم بهش بگم غصه نخور...نتونستم کاری کنم عزیز ترین فرد زندگیم رو دیگه ندارم دیگه نمیدونم با کی باید درد و دل کنم به انتقام که فکر میکنم اروم میشم ولی نمیدونم چه جوری باید اینکارو کنم...گاهی وقتا از خودم میترسم

میدونم که کم کم دارم گوشه گیر میشم و افسرده....انگار یکی توی درون خودم منو میکشه تو تاریکی و انزوا.. ...

عزیز دلم

خدا خودش کمکت کنه و صبرت بده

عزیزدلم نمیخوام شعار بدم و نصیحت کنم

فقط دوس دارم اروم بشی

به روح مادر عزیزت فکر کن با انتقام به هیچی نمیرسی 

به اینده بچه هات فکر کن

قران بخون و هدیه کن به روح مادر عزیزت و ازش بخواه کمکت کنه

باور کن از راه دور کمکت میکنه

بگو مامان جونم بخاطر اینکه روحت در ارامش باشه میبخشم بگو بخاطر تو بخاطر اینکه ازم راضی باشی

عزیز دلم وقتی میری سرخاکش باهاش حرف بزن

گریه کن

بگو که چقد جاش خالییییییییه

بگو دلتنگشی و گریه کن

گریه کن تا اروم بشی

تا قلبت سبک بشه 

تا فکرت باز بشه

از خدا کمک بخواه

عزیز دلم خدا خودش کمکت کنه و صبرت بده عزیزدلم نمیخوام شعار بدم و نصیحت کنم فقط دوس دارم اروم بشی ...

حتی نمیتونم سر خاکش اونطور که باید و شاید خودمو خالی کنم...چون همیشه یه نفر مزاحم هست...چرا ببخشم کسایی رو که ارزشمند ترین دارایی زندگیمو ازم گرفتن؟؟؟؟

میدونم مامانم بخشیدشون و رفت میدونم انقدر قلبش بزرگ بود که حلالشون کنه ولی من نمیتونم....هر ساعت هر دقیقه هرثانیه هر لحظظظظظه همه ی حرفایی که مامانم بهم میزد داره تو سرم اکو میشه انگار یه بلند گو تو سرمه که داره فرررریاد میکشه همه چیزتو ازت گرفتننننن یکی داد میکشه که زندگیت تموم شد رفت زیر خاک تنها پشتوانه ات تکیه گاهت....دیگه نداریش حتی نمیتونی بغلش کنی ببوسیش...حسرت دوباره دیدنش به دلم مونده بدبختی اینه حتی خوابم نمیبره بتونم خوابشو ببینم...

حتی نمیتونم سر خاکش اونطور که باید و شاید خودمو خالی کنم...چون همیشه یه نفر مزاحم هست...چرا ببخشم کس ...

😔😔😔😔😔

حق داری بخدا حق داری 

خدا جای حق نشسته مطمئن باش اونا هم سزای کارشونو میبینن

اینجا نشد اون دنیا

الهی بگردم همه مامانا مهربون و دل رحمن😔