2777
2789
عنوان

کم وزنی

108 بازدید | 9 پست

یه ماه پیش تاپیک زدم که دخترم خوب وزن اضاف نمیکنه.ماه 5 و6 ششصد گرم و تو ماه هفتم 200 گرم اضافه کرده.بهداشت میگه کمه.الان 8100 وزنشه

بش روزی 4 چهاربار غذا میدم و توهمه غذاهاش کره میریزم.اول شیربش میدم بعد بش غذا میدم.شیرخشک به صورت کمکی میدم اما کم.به نظرتون چیکار کنم.ممکنه شیرخودم کم باشه و باید تعداد وعدههای شیرخشکو زیادتر کنم.تا 4 ماهگی اضافه وزنش عالی بوده.

بعضی بچه ها به غذا یا دندون که میفتن کم وزن میگیرن

حتی وقتی چهار دست و پا هم میرن لاغر میشن

دکتر برای پسرای من شیر خشک تجویز کرد 

بازم با پزشک مشورت کنید

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی بچه ها به غذا یا دندون که میفتن کم وزن میگیرن حتی وقتی چهار دست و پا هم میرن لاغر میشن دکتر ب ...

ممنون عزیزم.بهداشت گفت حالا ادامه بده ببینم چی میشه.به نظرتون 7500.تو 3 ماه کم نیست؟

ممنون عزیزم.بهداشت گفت حالا ادامه بده ببینم چی میشه.به نظرتون 7500.تو 3 ماه کم نیست؟

بستگی به وزن بدو تولد داره و نمودار رشد

بچه ها با هم فرق میکنن ، نگران نباشید

بستگی به وزن بدو تولد داره و نمودار رشد بچه ها با هم فرق میکنن ، نگران نباشید

صدک 3و 150 وزن تولدش بوده.میگم من تو ماه چهارم وششو به خاطر عفونت دوتا دوره 10 روزه سفکسیم خوردم.تاثیر داره؟

الان 7 ماه و5 روزشه

به نظر من وزن گیریش بد نیست،بعضی بچه بعد شش ماه بخاطر تحرک زیاد و دندان در اوردن کم وزن مگیرن..اگر خوب غذا میخوره نگران نباش،انشاالله چیزی نیست

صدک 3و 150 وزن تولدش بوده.میگم من تو ماه چهارم وششو به خاطر عفونت دوتا دوره 10 روزه سفکسیم خوردم.تاث ...

انگار وزنش خوبه ها😐😐😐

بچه که حتما نباید گرد و قلمبه باشه😉😂😂😂

و سفکسیم تاثیر چندانی رو شیر مادر نمیذاره خیالتون راحت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز