2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

120 بازدید | 7 پست

سلام مامانا من توماه هفتمم نی نیم ازسرشب خیلی لگدای محکم وسفتی به شکمم میزنه خودشو سفت میکنه جوری میگم الان شکمم پاره میشه وتندتند دستشوییم میگیره نکنه زایمان زودرس داشته باشم تااینجاهم خداروشکرهمه چیزش خوب بوده توروخدااگه کسی چیزی میدونه کمکم کنه استرس دارم سرشب یه فنجون نسکافه ام خوردم نکنه مال اون باشه😭😔

بخواطر نسکافه اس به احتمال زیاد 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره دقیقا به خاطر اونه. کافئین خیلی محرکه برای یچه. من آخرای ماه هشتمم جای من باشی چی میگی؟ یعنی من یه شکلات بخورما بچه اوت تو برا خودش دی جی پارتی میگیره. یعنی یه تکونایی میخوره که منو به شکل کاملا محسوس تکون میده حالا شکمم که بماند. نگران نباش. بعدشم که با تکون های یچه که نمیگن زایمان زودرس . اگه درد بگیره هی بعد ول کنه بعد دوباره این میشه علائم زایمان.

منم پریشب اینجوری شدم خواهر شوهرم نبات داغ بهم داد خوب شدم فک کنم تو شکمم قلنج کرده بود ،اگه بچت به ...

نه به پایین فشارنمیاره بالای نافم وتوپهلوهام لگد میزنه

نه به پایین فشارنمیاره بالای نافم وتوپهلوهام لگد میزنه

تازه بچه من بریچه یعنی کلا با مثانه ام بوکس بازی میکنه. تکونهاشم درد داره تازه برا من. دکتر گفت به خاطر کشیدگی رحمته چون هیچ چربی تو شکمم نداشتم حرکات بیشتر اذیتم میکنن. ولی از الان مشخصه چه بچه شلوغیه. خدا کنه سالم باشه عیب و ایرادی نداشته باشه صالح باشه شلوغیش بخوره تو سرم.

تازه بچه من بریچه یعنی کلا با مثانه ام بوکس بازی میکنه. تکونهاشم درد داره تازه برا من. دکتر گفت به خ ...

ایشاالله که به سلامتی زایمان کنی ونینیتو بغل بگیری 😍❤👼