2777
2789
عنوان

خودکشی

760 بازدید | 70 پست

شدیدا عاشقمه و دوستم داره اما بخاطر یه سری مشکلات رابطمون خراب شد و بخاطر خانوادمون مجبور شدیم به جدایی تن بدیم 

هنوز هم دوستش دارم اما خیلی بدی کرده بهم که نمیتونم فراموششون کنم 

خانواده های ما باهم دیگه دشمنی دارن و کلا رابطه ی ما و باهم بودنمون امکان نداره من اینو درک‌کردم اما اون اصلا زیر بار نمیره 

اون هنوز دانشگاهش مونده کار نداره پول نداره 

هیچی نداره من چجور میتونم اخه باهاش ازدواج کنم اون تازه بیست سالشه 

دوساعت پیش بهم گفت خودکشی دارم میکنم و بعدهم یه فیلم‌کوتاه از دستش گرفت که خون همه جارو برداشته و گفت داره میمیره 

دنیا دور سرم چرخید خیلی ترسیدم .بهم گفت اگه بگی برمیگردی ب دوستم میگم ببرتم بیمارستان اما اگه برنگردی هیچ کاری نمیکنم تا بمیرم 

منم از ترس اینکه بلایی بیاد سرش مجبورشدم بگم باشه برمیگردم فقط برو بیمارستان 

چکارکنم حالا؟خیلی حالم بده اگه بلایی بیاره سرخودش من چکار باید کنم هیچ راهی وایه بودنمون نیست من اینو قبول کردم 

و‌گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبل ازدواج همه پسرا عاشقن وواسه ادم خودکشی میکنن بعد ازدواج باعث میشن ازدستشون خودکشی کنیم

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

نباید بهش امید الکی میدادی 

اون آقا هم الکی به شما گفته کسی که بخواد بمیره به کسی نمیگه من میخوام خودکشی کنم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

با ادمی که خودکشی میکنه نمون چون واسه خودش ارزش قائل نیست چه برسه به تو

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
2790
2778
2791
2779
2792