2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم صبح تا شب تو خونه تنهام همزبون دوستی ندارم هیشکی شب هم ک میاد خستس حوصله حرف زدن نداره

اره واقعا زن بدبخته .من تا ب شوهرم ی چیز میگم میگه بهشت زیرپای شما زناست الکی نیست که باید سختی بکشید والا ..

اره واقعا زن بدبخته .من تا ب شوهرم ی چیز میگم میگه بهشت زیرپای شما زناست الکی نیست که باید سختی بکشی ...

من مگه میتونم چیزی بهش بگم اینقد باید حرفو مزه مزه کنم بعد از دهنم بیرون بیارم اگه حرف ناربط بزنم بهش بر میخوره  میگه اصلا خوب نیستی خواهرم خوبه چرا اینجوری برو اونور ...

من مگه میتونم چیزی بهش بگم اینقد باید حرفو مزه مزه کنم بعد از دهنم بیرون بیارم اگه حرف ناربط بزنم به ...

وااا اینجوریم خیلی سخته حداقل ادم ناراحته توی خونه مرد باید درک کنه .

والا ما نمیگیم خانوادتونو ول کنید فقط ما رو بچسبید اما وقتی ی زن میره تو خونه شوهر امیدش ب شوهرشه که پشتوانش باشه

وااا اینجوریم خیلی سخته حداقل ادم ناراحته توی خونه مرد باید درک کنه . والا ما نمیگیم خانوادتونو ول ...

خیلی زود ناراحت میشه خیلی بهش برمیخوره ی حرفی بزنم میگه از روی عمد گفتی یا از روی لجبازی  اعصبانی میشه سعی میکنم تو خودم بریزم حرفامو بهش نگم 

خانواده مهم نیستن اصل شوهرته ی اونا محل نده انگار ن انگار برا من خانواده شوهرم خوبن خودش بده

برعکسه . حالا من عصبی شدم شوهرم خداراشکر خوبه 

اونم سعی میکنه وقتایی ک من عصبی ام چیزی نگه وگرنه واویلا میکنم  خخ

خانواده مهم نیستن اصل شوهرته ی اونا محل نده انگار ن انگار برا من خانواده شوهرم خوبن خودش بده

اره واقعانم همینه اصل خودشه منتها من روحیم خیلی ضعیفه و قوی نیستم زود خودمو میبازم حرف ها هم که دامه داره تمومی ندارن منم با حرفها خودمو میکشونم عین دیوانه ها بارم رو زمین نمیزام با خودم میکشونم لامصبارو

اره واقعانم همینه اصل خودشه منتها من روحیم خیلی ضعیفه و قوی نیستم زود خودمو میبازم حرف ها هم که دامه ...

بیخیال باش اصل شوهرته ک اون خوبه ب حرفاشون گوش نده حرص بخوری پیر میشی بزار اونا حرفاشونو بزنن وقتی محل ندی بی تفاوت باشی  اونا حرص میخورن با شوهرت تو خونه بخند بلند بلند بزار بشنون چششون دربیاد

بیخیال باش اصل شوهرته ک اون خوبه ب حرفاشون گوش نده حرص بخوری پیر میشی بزار اونا حرفاشونو بزنن وقتی م ...

ممنونم انشالله همه خوشبخت باشن و آرامش داشته باشن که مهمترین چیزه توی زندگی