2777
2789
عنوان

پای ایکس در کودک

1355 بازدید | 20 پست

ماماناسر من یک سال و ۹ ماهشه ...وقتی می ایسته زانوهاش میچسبه اما مچ پاش اندازه ۴ انگشت فاصله داره

دکتر ارتوپد فقط ویتامین دی داد.گفت زانو بند و ... کاری نمیکنه

تو اینترنت نوشته خودبخود خوب میشه.شماتجربشو دارید؟

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین تا دو و  سالو نیم وقت داره درست شه.دکتر پسرم گفت آخه یکم پاش پرانتزیه 15ماهشه.یه دکترم تو تی وی میگفت.گفت به خاطر نوع قرار گرفتن تو رحم مادر پای بچه پرانتزیه به مرور درست میشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ببین تا دو و  سالو نیم وقت داره درست شه.دکتر پسرم گفت آخه یکم پاش پرانتزیه 15ماهشه.یه دکترم تو ...

اخه پسر من پرانتز نیس عکسشو گذاشتم

اخه پسر من پرانتز نیس عکسشو گذاشتم

ببرش یه دکتر دیگه.یه متخصص خوب.هر چی گفت بپذیر

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

ببرش مرکز توانبخشی امید براش کفش طبی میدوزن یکی دو ساله پاهاش خوب میشه.دختر من دو سال کفش میپوشه پاهاش بهتر شده .من دخترم رو ۴ سالگی بردم الان ۶ سالشه.کفشش هم حدود ۴۰۰ هزار تومان میشه.شمارش رو تز اینترنت پیدا کن.

بنظرت درست نمیشه؟خیلی شدیده این؟

نمیدونم والا.چرا الکی غصه میخوری.بیخود خودتو اذیت نکن.واقعا این چیزا تو تخصص پزشکه.اگرم اینجوری باشه مشکلی نی.سالمه بابا

ببرش مرکز توانبخشی امید براش کفش طبی میدوزن یکی دو ساله پاهاش خوب میشه.دختر من دو سال کفش میپوشه پاه ...

دختر شما وقتی می ایستاد مچ پاهاش چقدر فاصله داشت؟

نه کاملا خوب نشده.ولی خیلی بهتر شده.پاهاش که صافتر شده قدش چند سانتی بلندتر شده.چون پاها که کج میشه قدشون کوتاه تر میشه.حتما توی خونه روزی ۵ ساعت کفش بپوشون.اگه نبری دکتر بعدا دوتاش کج میشه باید عمل شه.مدکتر گفت پای دختر من تا دو ساله دیگه کاملا خوب میشه.