2777
2789
عنوان

ورم پاها و مچ پا

128 بازدید | 4 پست

سلام مامانا خیلی ورم کردم میترسم مچ پاهام اصلا تا قبل نه ماهگی ورم نداشتم الان یک هفتس ورم کردکم از هفته 37 ورم کردم الان 38 و سه روزم میترسم نکنه مسمومیت بارداری بگیرم نمکم باور کنین نمیخورم فقط شیرینی جات زیاد میخورم و اینکه امروز یک ساعت و نیم پیاده روی کردم و رفتم کطب سریع فشارمو گرفتم 12٫5 بود البته همیشه 12 بوده  میترسم ولی همین امروز ازمایش ادرار دادم نداشتک دفع پروتئین فشارمم ماله فعالیت زیادم نیست اخه استراحت نکردم بلافاصله فشارمو گرفتم 

نه بابا عادیه نترس من ابجیم باردار بود طوری شده وقتی مینشست روپهاش گود میفتاد اینقد میترسید بعد زایمانش همش رفت مثل عادی شد ربطی به مسمومیت نداره 

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲/۵ خوبه دیگه  تازه ۳۷ هفته ات هم تموم شده دیگه واسه چی نگرانی ، دراز بکشی پاهاتو بالاتر از س ...

نه اخه همیشه 12 بوده 😣 الان نیم تا بهش اضاف شده و ورم بهش اضاف شده نمیدونم یعنی میشه مسمومیت تو هفته ها اخر بگیری