2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا دردای کاذبن که جنین بیاد تو لگن من از هفته ۳۶دارم 😟

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
هفته ای چندی؟؟؟درادات چطوره؟؟؟

معده درد کمردرد دل درد بیشتروقتا ترش میکنم سینه هام انگاربهشون سوزن میزنن بزرگ هم شده چندروزحالت تهوع داشتم الان دیگ ندارم 

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙
معاینه لگنی شدی

من هر روز درد دارم جوری که نمیتونم از جام بلند شم هفته ۳۸معاینه شدم گفت نه جنین اومده تو لگن نه دهانه رحم باز شده😫

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
ای داد.... پیاده روی و ورزش داری؟

از درد که نمیتونستم بلند شم فقط یه روز خوب شدم رفتم پیاده روی وقتی اومدم یه پام کلا فلج شد فقط تند تند میرم زیر ابگرم

منم دردای پریوی دارم مخصوصا شبا معدمم که ترش میکنه سینه هامم انگار یکی سوزن میزنه توش

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

بچه ها من هفته سی ام ولی درد پریودی دارم یعنی خطرناکه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤