بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوادم طردم میکنن و دامادمونم و زنش نفر اولن ک خوشحال بشن چون دفه پیش مسخرم کرد خواهرم ک عرضه زندگی ندارم اون داره درحالیک شوهرگ معتاد بود کتک میزد خیانت وتهمتم بود اینبار اینجوری نیست ولی شهرستانیه با اینک ارشده ولی فرهنگمون مث هم نیس خ رو اعصابه. بیخیال. بی پول. بیکار اینو نبود بعد ازدواج دیگ ول کرد کارشو کم کم. اهل کل کل. میترسم بچه دارشم از الانم بدتر بشه اوضاع. ی اخلاق بدشم اینک خیالاتیه میگ من میخواستم رییس جمهور بشم الان ب وزیر شدن رضایت داده😔گاهی تو حمام یا دستشویی با خودش حرف میزنه وقتی بروش آوردم راحت گفت آره من اینجوریم خانوادمم میدونن
بالای 200 تا بعدش میگفت باید 300 میلیون پول داشته باشی
احیانا از شوهرهای قبلیش چقد پول و مهریه گرفته. انگار دنبال پوله ن زندگی شایدم خواسته شمارو بپرونه.ولی مهریه رو همیشه درحد معقولش قبول کنید ن خ کم ن خ زیاد. البته بستگی ب سطح خانوادگی ثروت خانمه تحصیلاتش و بقیه ویژگیهاش هم داره. شما با ی نفر شبیهه خودتون از نظر ازدواج قبلی سن وضعیت مالی زیبایی عقاید مذهبی فرهنگی ازدواج کنی آسایش وآرامش خودتون بیشتره. البته بعضی خانمها حتی روستایین بی پولن و.حتی پدرمعتاد دارن... ولی تو زندگی خیلی ب شوهر فشار میارن و کلاس میذارن و اینا دقت کنین اینجوریم نباشه طرف مقابلتون. دیدم تو اطرافیان ک اینجا ذکر کردم