2777
2789
عنوان

مهم دله

113 بازدید | 9 پست

بهش گفتم: امام زمان عج رو دوست داري؟

گفت: آره! خيلي

گفتم: امام زمان حجاب رو دوست داره؟

گفت: آره!

گفتم :پس چرا کاري که آقا دوست داره انجام نميدي؟

گفت:خب چيزه!ولي دوست داشتن امام زمان عج به ظاهر نيست ، به دله

گفتم: از اين حرف بدم مياد

گفت: چرا؟

براش يه مثال زدم

گفتم: فرض کن باخبرمیشی که شوهرت با يه خانومه  داره باهاش شام مي خوره. تو هم  ميري و مي بيني بله!آقا نشسته و داره به خانومه دل ميده و قلوه مي گيره.عصباني ميشي و بهش ميگي: اي نامرد! بهم خيانت کردي؟

بهت ميگه: عزيزم! من فقط تو رو دوست دارم. بعد تو بهش ميگي: اگه منو دوست داري اين دختره کيه؟ اونم  ميگه: عزيزم ظاهر رو نبين! مهم دلمه! دوست داشتن به دله

ديدم حالش بد شده

بهش گفتم: حرف شوهرت رو باور مي کني؟

گفت: معلومه که نه! دارم مي بينم که خيانت مي کنه

گفتم: پس حجابت…

اشک تو چشاش جمع شد

با صداي لرزونش گفت: من جونیم رو فداي امام زمانم مي کنم ، حجاب که قابلش رو نداره

از فردا ديدم باچادر اومده

گفتم: با يه مانتو مناسب هم ميشدحجاب رو رعايت کرد!

خنديد و گفت: مي دونم ! ولي امام زمان اینجوری دوست داره....🌾🌾🌾

التماس دعا...

😊منم چادری شدم ازاول محرم....حس خوبی‌ دارم

دیگ کسی نگاه نمیکن.هرچی دلش خواست بگ.یا توو تاکسی طرف جرات نمیکن خودشو بهم بچسبونه....خیلیم بهم میاد چادر و دوسش دارم

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون قران و خدا و محمد از بقیه و از دین حرف زدن قران رو ک بخونی حله

خوندم یازده بار از اول تا آخرشو خوندم

من سنی ام اونقد دعوا دارن این دوتا مذهب حالم از هردوشون بهم میخوره این به اعتقادات این فحش میده اونیکی به این کلا مسلمونا دو دسته شدن هیچ کدوم اسمی از محمد نمیارن این راجعبه خلیفه ها اغراق میکنه این راجع به اماما 

همون قران و خدا و محمد از بقیه و از دین حرف زدن قران رو ک بخونی حله

حضرت محمد تو حدیث ثقلین گفتن از من دو میراث گران بها قرآن و عترت ینی همون اهل بیت هستن که براتون به جا میذارم ...البته با احترام به سنی های عزیز... چون دوتا دختر گل سنی فوق‌العاده خانوم و مهربون دارم 😊😊

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
حضرت محمد تو حدیث ثقلین گفتن از من دو میراث گران بها قرآن و عترت ینی همون اهل بیت هستن که براتون به ...

ببخشید دوست 😅😅😅😅

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
خوندم یازده بار از اول تا آخرشو خوندم من سنی ام اونقد دعوا دارن این دوتا مذهب حالم از هردوشون بهم م ...

وای من کاری ب مذهب ندارم عزیزم احترام ب حرفت میذارم راجب پوشش بحث بودم بازم بقیه ب هر شکلی بخوان لباس میپوشن من قصد توهین ب باور کسی ندارم