بار اول با فامیل ازدواج کردم کرد بودن خیلی اذیتم کردن. خودش و مادرش. اینبار گفتم با ی آدم خوب ساده ازدواج کنم ترکه اصلا پرته از مرحله 😑بعد ازدواج دیدم کارت ملی نداره گواهینامه نداره ولی رانندگی میکنه. الانم ک شناسنامش گم شده تازه المثنی بود امروزم فهمیدیگ پلاک موتورش نیس😑😑😑
خب شما چرا با آدمی که از مرحله پرته ازدواج کردی؟ باهاش صحبت کن بره بگیره اگه آدم ساده ای هست میتونی ...
ارشد داره تحصیلکرده است فکر کردم لابد میفهمید ک رفت درس خونده ولی تو زندگی یکم گیجه و بیخیال و وقتی میگم ک کاری نکنه ضرر داره لج میکنه انجام میده میگ من از زن ک بخاد بگه چکارکنم بدم میاد واس همین شش ماهه هیچی نمیگم منم زدم بیخیالی.داره زندگیم از دست میره همه خرج و کرایه خونه رو من میدم از سهم اجاره ارثیه ام تا میگم میگ منت میذاری؟؟ منت نیس ولی خیلی خودشو ول کرده خب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به تحصیلات که نیست اگه اخلاقش اینه ک بعید میدونم پیش مشاور همبیاد شما هم خرج نکن یبار ک صاح ...
خونه باباش شهرستانه حتی باباش یبار بهم گفت چرا اجاره خونه میدین بیاین خونه پشت ما اخه تو حیاطشون ی خونه دیگم دارن ولی خونشون قدیمیه. گفت بیا اینجا عوضش پول اجارتو جمع کن بعدا خونه بخری پول اجاره رو مامانم داره میده پول سهم اجاره از ارثم ماهی700داره تو خونه خرج میشه. بهشون نمیومد اینجوری باشن ولی الان از ازدواجم خ پشیمونم از شهر بزرگ رفتم با شهر کوچک. بی پول ماشین و خونه نداره ولی گفتم سالمه اخلاق خوب داره نمازخونه. ولی الان خ اذیتم. بیخیالیش و کل کل میکنه تیکه میندازه. ناراحتم. فک میکنم باهاش بهیچ جا تو زندگی نمیرسم تازه چند روزم پیش گفت یادته مامانت قول داد واسم ماشین بخره🙁مامانم اینکارارو کرده ک زندگیم انقد خرابه. بهش گفتم اگ بخره بنام منه گفت باشه استفادشو ک میکنم انگار من مردم اون زنه. ب مامانمم گفتم میگ چ شوهر خوبیه مردم طماعن این نیس😑