2777
2789
عنوان

خانمها بیاین من بازم نگرانم😢😢

1018 بازدید | 40 پست

بچه های شما هم اوایل که مینشستن هی میفتادن زمین و گاهی وقتها دوست نداشتن بشینن؟؟

پسر من ده ماه و نیمشه تازه چند روزه میشینه

اما خودش زیاد دوست نداره بشینه فقط اگه خوراکی بریزم تو بشقاب بذارم جلوش میشینه و یا اینکه با اسباب بازی سرگرم باشه🙄همش دوست داره سینه خیز بره

امروز هم خسته شد از پشت افتاد کللللی گریه کرد😢😢

تا حالا چندبار فتاده😢😢

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

خوب عزیزم هنوز ده ماهشه نمیتونه 

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم چند باری افتاده هفت ماهشه ولی دوس داره بشیته خودش ولی گاها وقتی چیزی میخواد برداره و ازش دوره نمیتونه خودشو کنترل کنه میافته

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
خوب عزیزم هنوز ده ماهشه نمیتونه 

اخه دیدم بچه شش ماهشه میشینه

این الان چهارپنج ماهه سینه خیز میره اما هنوز درست نمیتونه بشینه 

آخی عزیزم نگران نباش تازه یاد گرفته خسته میشه  دختر منم وقتی تازه یاد گرفته بود همش می افتاد دوس داشت فقط لم بده تقریبا یه ماه اینطوری مینشست بعد که 8 ماهش کامل شد خوب شد دیگه الان راحت میشینه. پسرت چون تازه یاد گرفته یکم سختشه تا ماه دیگه درست میشه😍

لابد تپله؟اشکال نداره خوب میشه بعضی بچه ها تنبلن بعضیا ن زرنگن

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
سلام عزيزم خوبى 😍😍 هر بچه اى رفتار مخصوص خودش رو داره پسر شما هم شايد فعلا تنبليش مياد بازم براى ...

سلام

ممنونم ازت گلم 

طفلی رو تا حالا فکر کنم بیش از پنج بار بردم برای معاینه همیشه هم گفتن خداراشکر مشکلی نداره

هر دو ماه به بارم که پیش فوق تخصص غدد کودکان میبرمش اونجا هم معاینه میشه و میگه مشکلی نداره

پس چرا هنوز نمیتونه درست بشینه 😢😢

دختر منم چند باری افتاده هفت ماهشه ولی دوس داره بشیته خودش ولی گاها وقتی چیزی میخواد برداره و ازش دو ...

آخی عزیزم 😍🤗

خدا حفظش کنه

واقعا؟ یعنی بچه شما هم اینطوری بوده؟

من بچه خودم که چها ماه و نیمه س

ولی احتلاف سنی با داداش کوچیکه دارم اونو یه جورایی من بزرگ کردم همینجوری بود

تازه یبارم تازه راه افتاده بود خودشو کشید بالای تخت لبه ی تخت اومد بشینه هیچ نشیمنگاهی نداشت با پس کله خورد زمین و زد زیر گریه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
آخی عزیزم نگران نباش تازه یاد گرفته خسته میشه  دختر منم وقتی تازه یاد گرفته بود همش می افتاد دو ...

ممنونم ازت گلم 

خدا حفظش کنه گل دخترت رو😍🤗

خیالم راحت شد خداکنه زود خوب بشه که من دیوونه میشم

2790
2778
2791
2779
2792