2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از الان تاثیر نداره دو ماه آخر مخصوصا ماه آخر ماه وزن‌گیری جنین.از الانم قرص های مکمل اهن و کلسیم و مولتی ویتامینت رو بخور .لبنیات بخور .خرما بخور.میوه و سبزیجات و مغز گردو و پسته ماه اخرم لیدی میل بخور 

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...

الان هر روز مقداری معزیجات بخور واسه سلامتی نی نی.

بادوم درختی بدون نمک و پسته و کشمش و.... من تا 3 ماه خوردم. و شیر و لبنیات. 

انجیر و... هم. ماه 3 به بعد کم کم اشتهات خوب میشه راحت میتونی همه چی بخوری. بیشترین توجهه ت روی میوه و سبزی باشه

خوشگلی میگن اب دریا

اب دریا کثیفه خووو....نشنیده بودم....البته من فقط غذا دوس دارم...میوه و مغزها هیچی دوس ندارم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
بنطرم اینا همه ژنتیکیه خوشگلی و.... 

کاشکی ژنتیکی باشه...چون من کلا چیز خوب مصرف نمیکنم ...احساس میکنم بچه ام زشت میشه....ولی تعریف از خود نباشه خودمو شوهرم متوسط رو به بالاییم...کاش ژنتیک باشه 

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر